17 år og kontrakt med Haslum – Haslum

17 år og kontrakt med Haslum

– I flere år har jeg sett opp til spillerne i Haslum. Og nå er jeg der plutselig selv. Utrolig kult, sier den helt nye høyre kantspilleren Mads Ødegård.

I går, onsdag, signerte 17-åringen kontrakten med A-laget.

– Dette har jeg drømt om lenge. Kvelden før signeringen sov jeg nesten ikke en time, gliser Mads.

– Mads er en kantspiller med et stort potensiale og vil nå langt internasjonalt. Han er god teknisk og en god ballspiller. Dog må han jobbe litt med det fysiske, men det er jeg helt overbevist om at han kommer til å gjøre, forteller assistenttrener og Mr. Haslum, Erlend Mamelund.

– Hele sommerferien skal brukes til å trene. Her blir det lite med soling og mye løping, skyter Mads inn.

Kontrakten er i første omgang på ett år.

– Mads har mange år foran seg i Haslum. Om en del år, om jeg ser at det er en rett klubb, vil han spille i en av de store ligaene, legger Erlend til.

Ydmyk

Mads kommer opprinnelig fra Fjellhammer. Til daglig går han på Wang Toppidrett (2. trinn). Det siste året har han spilt for Haslum G18.

– Mads er en av mange spennende talenter på dette laget, skyter Erlend inn.

– Han minner meg en del om den spilleren han skal erstatte, nemlig Thomas Kristensen. Da Thomas var på Mads’ alder, var han også lang og tynn med en lang arm, legger Erlend til.

– Det er en stor spiller som skal erstattes og en stor plass som skal fylles, sier en ydmyk 17-åring som beskriver sine egne ferdigheter som:

– En teknisk spiller med mange skuddvarianter og en som løper kontra.

Vi ønsker Mads velkommen og gleder å se ham i turbofart over banen bøtte inn mål for rødtrøyene. For ordens skyld – Thomas har per i dag bøttet inn 801 mål. Noe å strekke seg etter? Mads er nettopp mannen til det.