Eie Sandvika blir ny Sølvpartner i Haslum – Haslum

Eie Sandvika blir ny Sølvpartner i Haslum

Haslum Håndball har gleden av å presentere Norges største privateide eiendomsmeglerkjede som det nyeste tilskuddet til vår partnerfamilie. 

Eie Sandvika er Bærums mestselgende kontor og har som mål å være kundenes førstevalg innen eiendomsmegling. Kontoret omsetter nær hver 4. bolig i Bærum og har vært det kontoret med desidert størst vekst. Kontoret er markedsledende og har klare ambisjoner om fortsatt vekst. 

Eie Sandvika, som eier Eie-kontorene på Bekkestua og Fornebu, signerte forrige uke for tre år som Sølvpartner i Haslum.

På kontoret i Bærum sysselsettes det totalt 10 årsverk. Daglig leder, eiendomsmegler og partner Edvard Chapsang gleder seg til å sette i gang og har store mål for samarbeidet. 

– Vi ønsker å støtte lokalt, støtte bredden og eliten og ser på Haslum som et naturlig førstevalg i den sammenheng. Vi ser at andre partnere som er inne i nettverket får merverdi ut av avtalene sine og vi håper å skape en felles gevinst gjennom samarbeidet. Vi skal bistå selgere med den beste ekspertisen og håper vi ser mange Haslum-tilhengere på vårt kontor de kommende tre sesongene, sier Edvard Chapsang. 

På Haslum-kontoret i Nadderud Arena er gleden gjensidig. 

– En fantastisk dag for oss. Vi har veldig mange spennende tanker og idéer for å få samarbeidet til å blomstre og gleder oss stort til å sette i gang. Vi er på vei oppover igjen – de er der og har ambisjoner om fortsatt stor vekst. Vi passer som hånd i hanske, sier Haslums markedssjef Eirik Oskarsen. 

Mesteparten av samarbeidet går ut på aktivisering og å bygge relasjoner med andre partnere i nettverket. Blant annet får alle privatpersoner som selger sin bolig via Eie Sandvika muligheten til å få et gratis sesongkort til Haslum-kamper via avtalen. 

– Det gleder meg stort at vi får inn en slik nasjonal aktør i nettverket, som ønsker å bygge bredde og topp, og som ser gevinsten av det, fortsetter Oskarsen. 

Nå er det ikke noe å lure på lenger. Gjennom Haslum-avtalen får du som privatperson veldig gode betingelser ved ditt neste salg.

Ta kontakt med Eie Sandvika på telefon 67 55 08 00 eller e-post sandvika@eie.no. Og husk å si at du heier på Haslum. 

Har du lyst til å vite mer om Haslums partnernettverk? Send en e-post til markedssjef Eirik Oskarsen på eirik@haslumhk.no eller ring 922 57 903.