– Må holde fokus gjennom 60 minutter – Haslum

– Må holde fokus gjennom 60 minutter

Søndag ankommer Kolstad Nadderud Arena. Trond Tjemsland og kompani lover å holde fokus gjennom 60 minutter for å revansjere 6-målstapet da lagene møtte hverandre i høst.

– Ja, kampen i Kolstad Arena i november og borte mot Drammen nå sist søndag også er veldig parallelle når man ser kamputviklingen. Vi holder ikke fokus gjennom 60 minutter, forklarer Haslum-målvakten som beklager at han selv måtte sone en utvisning helt i sluttminuttene i Drammenshallen.

– Jeg var litt uenig med dommeren. Eller for å si det på en annen måte – det var bare frustrasjonen som rant ut av meg. Jeg ville bare vinne for en hver pris, og da glemte jeg litt regler og formaliteter, forteller sisteskansen.

Jagende etter

På tabellen ligger Kolstad per i dag på en fjerdeplass med 23 poeng, mens Haslum ligger fire poeng bak på syvendeplass, dog a poeng med Nærbø på sjetteplass.

– Selv om Kolstad har et par tap etter EM-oppholdet, har laget bevist at de er i form – så det blir en tøff kamp på søndag.

I Trondheim stilte Haslum uten Sander Andreassen Øverjordet.

– Et hver lag vil naturlig nok savne en spiller av et slikt kaliber. Men det var ikke derfor vi tapte. Vi gjorde enkle feil og ble jagende etter – akkurat som vi gjorde mot Drammen sist uke, forteller Trond og legger til:

– Tross et par tap hos oss også, har vi bevist at vi kan spille bra håndball.

Kampklar spillertropp

Pr dato reporteres det om en kampklar og motivert spillertropp, dog noen små skavanker er det her og der. Mot Drammen spilte Trond tross smerter i foten.

– Småskavanker er ikke noen hindring for ikke å spille kamp, gliser Trond som har hvilt seg denne uken og rapporteres smertefri.

Han er mer opptatt at Haslum må stoppe Kolstads gode bakspillere og at trønderne også har en god strekspiller.

– Vi må ut på skytterne, og vi må ikke gi strekspilleren noe rom, konkluderer Trond som tross tap i Drammenshallen viste gnistrende målvaktspill og holdt laget sist lenge inn i kampen sist søndag.

Lenger frem i tid tenker ikke Trond, bare tre runder før sluttspillet.

– Vi tar den motstanderen vi får.