– Vi er ikke fornøyde enda – Haslum

– Vi er ikke fornøyde enda

Haslum-kaptein Anders Røe er klar i talen foran morgendagens viktige bortekamp mot Nærbø: Laget er ikke fornøyde med å være på 5. plass.

Grunnen er nokså enkel:

– Målsetningen vår denne sesongen er å komme topp 6. Det ser bra ut foran morgendagens kamp. Men, det er flere kamper vi skulle ha plukket med oss flere poeng fra. Det er det som gjør at vi ikke er fornøyde, sier han.

Han nevner Fold-tapet på bortebane, tapet mot Halden borte, hjemmepremieren mot FyllingenBergen i høst, samt uavgjortresultatet mot Nærbø i Nadderud Arena.

– Vi svinger fortsatt litt for mye i prestasjonene våre, og målet er å stabilisere oss mer. Vi er på riktig vei, men har fortsatt en vei å gå for å nå det målet. Vi er ikke fornøyde før vi har stabilisert oss på et høyt nivå. Lag som skal slå oss skal måtte prestere på sitt toppnivå. Det har ikke vært tilfelle i alle kampene vi har avgitt poeng i denne sesongen, sier veteranen.

I morgen tar han og lagkameratene turen til Stavanger, før en busstur på rundt 30 minutter venter fra Sola flyplass.

– Nærbø er et godt lag. De ligger to poeng bak oss på tabellen og har spilt to veldig gode førsteomganger mot Elverum og Drammen etter jul. Vi må treffe på det meste. Nye Loen er ikke en enkel bane å spille bortekamp på.

Men kapteinen har selvsagt trua på at de to poengene skal bli med hjem til Nadderud Arena.

– Absolutt. Vi har alle muligheter. Kommer vi opp på vårt toppnivå skal de fleste lag slite med å slå oss.