Stian (27) og Thomas (20) forlenger med Haslum – Haslum

Stian (27) og Thomas (20) forlenger med Haslum

Stian Brevik (27) og Thomas Langerud (20) har forlenget kontrakten med Haslum med henholdsvis to og tre år.

Dermed er to viktige brikker på plass med tanke på Haslum og de nærmeste årene.

– Jeg elsker å spille i klubben. Det er alltid en glede å komme i hallen der unge terger de gamle, der Binai forteller røverhistorier og der Nikolai og Sander spiller så høy musikk som høyttalerne tåler. Det å få lov til å komme til Nadderud Arena hver dag, er noe jeg setter veldig høyt. Det er liksom lekegrinda hvor barnet i meg titter frem igjen, forteller Stian og legger raskt til:

– I tillegg tror jeg at jeg fremdeles har noen gode år foran meg på banen, og håper at jeg kan fortsette med å bidra med erfaring, positivitet og ferdigheter i laget.

– Det kjennes veldig betryggende for min del. Trygghet er viktig. Og hyggelig at klubben satser og har troen på meg slik at jeg fortsatt kan utvikle meg ytterligere på håndballen. Det er det viktigste for meg, forteller Thomas som kan skilte med kamper for aldersbestemte landslag. Senest i sommer spilte 20-åringen internasjonalt mesterskap med flagget på brystet.

Lokal gutt

Sjefen selv, trener Sten Stockfleth, smiler godt fornøyd med resigneringene.

– Stian er en av de beste kantspillerne i serien. Han er en flott fyr i gruppen og en viktig spiller for oss. Dessuten har han fortsatt en drive og vil helt sikkert utvikle seg ytterligere, sier Sten om 27-åringen som har 11 kamper og har gjort åtte for A-landslaget.

Kantspilleren kom til Haslum for to år siden etter opphold i tysk og dansk toppseriespill.

Om den 20 år unge og svært lovende sisteskansen, som fikk kontrakt med A-lagsstallen foran 2018/19-sesongen, sier Sten:

– Thomas har hatt en fin utvikling og har bevist at han står gode kamper. Dessverre har han vært uheldig med skader. Men jeg tror utviklingens hans vil skyte virkelig fart fremover. Og ikke minst, Thomas er en lokal gutt som vi har troen på. Det er viktig for oss.