Røe og Aziz håper å rekke søndagens kamp – Haslum

Røe og Aziz håper å rekke søndagens kamp

Både Binai Aziz og Anders Røe sto over Haslum-trening fredag ettermiddag. I stedet gjennomførte de en lett fysisk økt i 3. etasje i Nadderud Arena.

– Jeg har en liten føling i venstre lår etter kampen mot Runar på bortebane, sier Binai Aziz. Han prøvde å gjennomføre en treningsøkt på tirsdag, uten godt hell.

– Jeg kjente fortsatt at skaden satt, men det har virket bedre de siste dagene. Så håper jeg at det er nok med tid frem til søndag slik at jeg blir klar, sier Aziz, som poengterer at det ikke er en alvorlig skade.

Haslum-kaptein Anders Røe løftet litt tungt på styrketrening torsdag.

– Jeg var kanskje litt ukonsentrert i det aller siste løftet, før økta var ferdig. Jeg kjenner det fortsatt litt, men det har allerede blitt bedre, så jeg regner med at jeg spiller på søndag.

– Eller: Jeg spiller, smiler Røe.

Fold er motstander i Nadderud Arena søndag kl. 18:00. Et Fold-lag Haslum tapte 30-28 for i høst på bortebane. Motstanderen ligger nederst på tabellen med fire poeng.

– Det er et lag vi skal slå. Samtidig må vi alle være klare for en tøff kamp. De legger ingenting mellom i duellene, sier duoen.