Revansjens time er kommet – Haslum

Revansjens time er kommet

– Vi skal ha full fokus fra avkast. For oss handler det om revansjens time.

Det sier trener Sten Stockfleth som lover at hans mannskap skal vise seg fra en langt bedre side enn da Haslum møtte Fold St.Hallvard i seriekamp i Rykkinnhallen sist høst.

– Vi leverte en bra kamp mot Ruanr sist søndag etter serieoppholdet. Forsvarsspillet satt fint, også angrepsspillet var godkjent selv om vi offensivt gjorde noen enkle feil. Men det skal lukes vekk. Vi må hele tiden gjenskape et høyere nivå slik at bunnivået blir kortere, bedyrer treneren.

– Vi trener jo håndball hver dag, så det er ikke noe revolusjonerende nytt som kommer fra vår side. Dog har vi trent inn mange systemer, men vi bruker ikke alle hver gang. Det er avhengig av hvilket lag vi møter. I tillegg har vi også samarbeidsavtaler i forhold til motstanderen.

Tilbake i laget

Ellers rapporterer Sten om at samtlige nøkkelspillere er frisk og raske og og topp motiverte for ytterligere avansement på tabellen. Det betyr at målvakt Trond Tjemsland er tilbake igjen etter at sisteskansen måtte kaste inn håndkleet mot Runar.

– Vi skal vise oss frem fra vår beste side og at vi er nummer 1-lag i Bærum. Vi er ubeseiret hjemme så langt denne sesongen. Den statistikken skal vi opprettholde.

Kampen om Bærum

Sten håper også på en godt besatt Nadderud Arena. Husk at det er gratis inngang med avkast klokken 18.00.

Publikumsyndlingen Viktor Glatthard lover at han skal gjøre alt for at stemningen på tribunen blir elektrisk. Kommer du og hjelper ham?