Haslum-sjefen: – Thomas var strålende – Haslum

Haslum-sjefen: – Thomas var strålende

– Dagens kamp føltes nesten som starten på en ny sesong. Pausen har vært så lang, men da er det uansett ufattelig godt å stå her med to poeng etter kamp, erkjenner Haslum-sjef Sten Stockfleth.

Haslum har nå 16 poeng på 15 spilte kamper, noe som foreløpig holder til en 6. plass på tabellen, á poeng med Nærbø på 6. plass, men bak på målforskjell.

Topp 6, som er lagets uttalte målsetting denne sesongen, er dermed innenfor rekkevidde med ett poeng ned til Bækkelaget på 7. plass med syv gjenstående kamper.

Luken til kvaliken ble også to poeng større etter seieren over Runar – nå er det åtte poeng dit, og fem poeng ned til Halden på 8. plass – som sikrer sluttspill.

Sten Stockfleth måtte dra til Runarhallen uten sin sisteskanse, Trond Tjemsland.

Det betød at Thomas Langerud skulle få sin første start i REMA 1000-ligaen for Haslum, og sjefen mener han leverte til godkjent, og mer enn det.

– Thomas var strålende i dag. Han har et par baller han skal ta, men har samtidig en god del viktige redninger på slutten som gjør at Runar ikke knapper innpå. Å slippe inn 23 mål i eliteserien er veldig sterkt, men selvfølgelig – det er ikke kun Thomas´skyld, han hadde også et veldig godt forsvar foran seg i dag, sier Stockfleth.

En annen som også får mange plusser i stjerneboka til Stockfleth, er høyreback Jostein Epland.

– Han leverer en fantomkamp, der en fantastisk innsats alltid ligger i bunn – uansett om det er på trening eller, som i dag, i kamp. Han fikk timet pasningene godt og fikk gode skuddposisjoner. I tillegg var han solid bakover. Det var moro å se på ham i dag, smiler Stockfleth.

Haslum-treneren forteller at han ikke var stresset underveis i kampen, tross at Runar kom tilbake – gang på gang i førsteomgang.

– Jeg hadde en god følelse underveis i dag. Vi leverte meget solid bakover, men hadde litt for mye slurv fremover som gjorde at vi ikke vant med mer enn to mål. Det må vi rette på, sier han.

Neste søndag kommer Fold til Nadderud Arena kl. 18:00.

– Vinner vi den, har vi skikkelig heng på en sluttspillplass og håp om å nå målsettingen om topp 6 i serien. Vi skal nullstille oss, også tror jeg alle føler på en ganske stor revansjelyst etter tapet i høst.