Epland skjøt hull på Runar – Haslum

Epland skjøt hull på Runar

Sander Andreassen Øverjordet scoret både det første og siste målet til Haslum i kveldens 23-25-seier over Runar, men det var mannen som hadde assisten på Øverjordets siste fulltreffer det meste skulle handle om.

Iallfall om man legger de siste 30 minuttene til grunn.

Jostein Epland har hatt en variabel høst i den røde trøya, mye preget av skaden som satte han ut de første kampene, men i cupfinalen før jul og mot Runar, viste han virkelig prov på en ekstrem skuddarm.

– Dette var veldig gøy, smiler Epland etter kampslutt.

Han mener Haslum var uheldige som ikke gikk inn til pause med ledelse (11-11), men skryter virkelig av én ting etter kampslutt:

– Forsvaret vårt og Thomas (Langerud) bakerst. Å slippe inn 23 mål er bra, så kan man si at en del av målene kunne blitt unngått. De har litt flyt på enkelte avgjørelser, men slik er det og vi tok to poeng. Det er det viktigste.

For egen del var han selvsagt også godt fornøyd med fire mål på syv forsøk.

Der to av dem var virkelige kremerhus.

Høyt i lufta knakk han litt i hofta og smalt ballen i krysstverrliggeren og i mål.

– Hehe, det var nok det fineste. Det gjør ikke noe å score slike mål, sier Epland og humrer.

Neste søndag kommer Fold til Nadderud Arena. Til den kampen er den noen ting som skal rettes på, men Epland synes prestasjonen var solid.

– Det blir kanskje litt mye én og én etter hvert, men samtidig løste vi det på en bra måte, det også.

Sten Stockfleth trekker frem nettopp Epland etter kampslutt.

– Jostein var fantastisk god i dag, og det var veldig godt å se. Han traff jo skikkelig på enkelte skudd også, så dette lover godt, smiler Stockfleth.