Tre rutinerte mangler – disse spiller i kveld – Haslum

Tre rutinerte mangler – disse spiller i kveld

Endelig er Haslum tilbake på hjemmebane for å teste formen før andre halvdel av sesongen braker løs.

I kveld kommer Fjellhammer til Nadderud Arena klokken 18:00 og Sten Stockfleth tar med seg et lag som mangler flere rutinerte spillere.

Trond Tjemsland, Anders Røe og Sander Andreassen spiller ikke. Binai Aziz skulle opprinnelig ikke spille han heller, men der har hovedtreneren og fysisk trener Christian Solberg ombestemt seg, ettersom treningskampen mot Halden ble avlyst sist fredag.

– Planen var at Binai skulle spille mot Halden og Follo. Nå blir det i stedet Fjellhammer og Follo, også skal han få seg en løpeøkt i etterkant, forteller Haslum-sjefen.

Det dreier seg ikke om noe alvorlig for hverken Røe eller Tjemsland. Sander Andreassen er som kjent fortsatt i Sverige med Håndballgutta og spiller kamp mot Island i kveld.

– Anders er håndballtrener på Wang Toppidrett og har fått seg en uke borte fra fellestrening for å reise til Paris på treningsleir, i likhet med Aleksander (Høiness). De følger et eget opplegg under turen, forteller Stockfleth.

– Når det gjelder Trond, ønsker vi å teste Thomas (Langerud) og Karl-Henrik (Stenkjær). Han hangler litt, men det er ikke noe alvorlig, fortsetter Haslum-sjefen.

Morten Gjestrud spiller ikke grunnet skade. Linjespiller Martin Hovde fra Haslums lovende G18-lag får sjansen mot Fjellhammer, mens Philip Slette fra G18 blir med mot Follo.

– Det er to spennende, og ulike, linjespillere vi ønsker å teste.

Ellers håper Haslum-sjefen å få i gang flere spillere.

– Stort sett alle kommer til å få spilletid i kveld. Vi ønsker å få i gang de som ikke har fått så mange muligheter gjennom disse treningskampene. Samtidig blir det godt å få et lite avbrekk fra trening. Det er en stund siden vi har spilt kamp nå, erkjenner Haslum-sjefen.

Kampstart er 18:00 i Nadderud Arena. Her er Haslum-troppen:

Thomas Langerud
Karl-Henrik Stenkjær
Mads Falck Rekstad
Stian Brevik
Nikolai Strickland
Thomas Kristensen
Viktor Glatthard
Martin Hovde
Dominic Grimstad
Vegard Tennfjord
Jostein Epland
Knut Strømsheim
Felix Abrahamsen Lunde
Kristian Gjestrud
Binai Aziz
Stian Grimsrud
Aleksander Selmar