Dette er «Kampen om Bærum» – Haslum

Dette er «Kampen om Bærum»

1. mai 1999 så Haslum Håndballklubb lyset for første gang. Gjennom 20 år har vi prøvd å inspirere, imponere og skape glede for deg og så mange andre.
Vi føler vi har lyktes med mye av det. Haslum-publikumet i spektrum, i kvartfinalen mot Drammen, engasjementet på hjemmebane er på mange måter bevis på nettopp dette.

9. februar ønsker vi derfor å gi noe tilbake. Vi arrangerer Kampen om Bærum. En kamp du kan være med å finansiere.

Vi har lyst til å fortsette i minimum 20 år til med å inspirere, imponere og skape idrettsglede, og da gir vi deg gratis inngang til denne kampen. I retur håper vi at du har lyst til å bidra med et kronebeløp pr. tilskuer som kommer innenfor portene.

Vi trenger all den støtte vi kan få, både fra privatpersoner, samarbeidspartnere, Haslum-venner og publikum. Hver eneste krone betyr mye for klubben. Derfor håper vi mange ønsker å bidra på årets store dugnad.

Om du er privatperson kan du bidra med alt fra 10 øre og oppover pr tilskuer, bedrifter kan bidra fra 1 krone og oppover. Bidrar du med over 10 kr pr. tilskuer, får du også et personlig takkebrev og Haslum-skjerf fra oss.


Du kan bidra her:
https://bit.ly/309Jpi5