Tidligere Aftenposten- og Budstikka-journalist skal styrke Haslums satsing på digitale medier – Haslum

Tidligere Aftenposten- og Budstikka-journalist skal styrke Haslums satsing på digitale medier

Det var gjennom Mamelund-brødrene (Håvard og Erlend) den første kontakten ble opprettet før nyttår. – Jeg trengte ikke lange beslutningstiden, sier Stein Halvorsen.

– Vi mener alvor når vi sier at vi skal tilbake til toppen, smiler markedssjef Eirik Oskarsen, og tillegger:

– Men før vi blir best på sport, må vi bli bedre på alle andre ting, som drift, marked, salg og digitale medier.

Med det som bakteppet, har Haslum gleden av å kunne presentere mangeårig Budstikka- og Aftenposten-journalist, Stein Halvorsen som ny journalist til klubbens satsing på digitale medier.

– Stein har en skarp penn og et smittende og brennende engasjement for idrett generelt. Han fulgte Haslum tett i sine siste år som Budstikka-journalist på starten av 2000-tallet, og vi gleder oss stort over å kunne ønske ham velkommen, sier Oskarsen.

Halvorsen er pensjonist og har blant annet vært medieansvarlig i Frisk Asker Hockey de seneste årene.

– Jeg har to barnebarn som spiller håndball i nærmiljøet, er fortsatt like opptatt av sport og skal gjøre mitt beste, sier Stein Halvorsen.

Han er oppvokst i samme gate som to tidligere landslagsspillere i håndball, Per Axel Ankre og Pål Cappelen.

– Kanskje to av Norges mest hardtskytende håndballspillere gjennom tidene. Da jeg spilte skolehåndball mot dem, var det som om et prosjektil kom gjennom luften. Det var om å gjøre å løpe kjappest vekk fra ballen, minnes han.

Nå er det Haslum, og ikke skolehåndball, det skal skrives om og for.

– Jeg vet at klubben har tøffe målsetninger med å ha en aktiv, levende, informerende og variert nettside til følgere og medlemmer. Sammen med Eirik og kompani skal vi videreutvikle den, basert på det gode fundamentet som allerede ligger der, slår Halvorsen fast.

Vi ønsker Stein velkommen til klubben!