Ordføreren: – Hele Bærum heier på Haslum! – Haslum

Ordføreren: – Hele Bærum heier på Haslum!

Bærums ordfører Lisbeth Hammer Krog (H) har kommet med en hyggelig hilsen til alle som er glade i Haslum i forkant av søndagens NM-finale i Oslo Spektrum.

Kjære alle håndballvenner!

Jeg håper dere alle har hatt en hyggelig jul og er klare for en spennende cupfinale.

Bærum kommune er stolte av sine idrettsutøvere og i dag heier vi på Haslums herrelag som har spilt seg til NM-finale for syvende gang. Jeg er imponert over at de holder seg stabilt i toppen. Selv har jeg hatt gleden av å se på mange kamper, og vil benytte anledningen til å takke for det profesjonelle og serviceinnstilte vertskapet jeg alltid møter og samtidig takke alle de frivillige og støtteapparatet for øvrig, som bidrar til å løfte hele klubben frem – som trenere, ledere og vaffelselgere.

Idrett har alltid vært viktig, og i Bærum har vi prioritert idretten høyt. Det er vel ingen overdrivelse å si at idretten er vår største folkebevegelse.

Idretten rommer hele spekteret – fra idrettsutøvere på toppnivå ned til grunnfjellet av alle frivilliges dugnadsinnsats. Jeg vil derfor benytte anledningen til å rette en stor takk til arrangører, klubber, trenerapparat, spillere og alle frivillige som har bidratt til dette og andre mesterskap.

Våre idrettsanlegg samler folk på tvers av samfunnslag og kulturelle forskjeller. I et samfunn der de gamle møteplassene forsvinner på grunn av ny teknologi, blir disse møteplassene viktigere og viktigere. Dette må vi hegne om.

Idrettsmiljøene er unike. Dette er miljøer hvor noen spør etter deg hvis du ikke møter opp, hvor noen ser framgangen og utfordringene dine. Dette er miljøer som både forplikter og forventer. Som inkluderer og utfordrer. Og det skal vi ta vare på.

Sesongen 2019/2020 feirer Haslum HK 20 år. Derfor vil jeg benytte anledningen til å takke Haslum HK for uvurderlig innsats gjennom snart 20 år.

Samtidig vil jeg benytte anledningen til å ønske hovedtrener Sten Stockfleth og assistent Erlend Mamelund lykke til med første finalen.

Håper denne ettermiddagen på en av årets siste dager også vil glitre av idrettsglede og spenning. Nok en gang er det vel ingen grunn til å legge skjul på at hele Bærum heier på Haslum i dag.

Samtidig vil jeg benytte anledningen til å ønske dere alle et riktig godt nytt år.

Lisbeth Hammer Krog
Ordfører i Bærum kommune