Gnist tar sats – blir en av Haslums største partnere – Haslum

Gnist tar sats – blir en av Haslums største partnere

I hele 20 år (snart 21) har Gnist vært en viktig og god samarbeidspartner til Haslum Håndballklubb. Nå tar de sats og blir en av Haslums største partnere.

Gnist og Haslum ble fredag morgen enige om en ny samarbeidsavtale som gjør førstnevnte til Hovedpartner i klubben. Hovedpartner er nivå 2 i Haslums partnerstige, under Generalpartner.

Select og Oslo Sportslager er på samme nivå fra tidligere.

Gjennom den nye avtalen, fortsetter det langvarige samarbeidet i hvert fall ut 2022, og Gnist sikrer seg ytterligere eksponering og synlighet gjennom drakter på bredde- og elitelaget, trenere og treningstøy, samt i Haslumhallen, Gjønneshallen og Nadderud Arena.

Siw Børli er daglig leder for trening-, fysioterapi- og helsekjeden med rundt 52 ansatte.

Hun er gleder seg stort over den nye avtalen og begrunner hvorfor de nå tar steget opp som Hovedpartner.

– Noe av strategien vår er at vi skal være aktiv i nærmiljøet vårt, vi ser at vi kan få masse ut av et fortsatt samarbeid med Haslum – den største og viktigste håndballklubben i Bærum. At vi har utvidet samarbeidet gjør at vi treffer en målgruppe som er viktig for oss i langt større grad enn tidligere, sier Børli.

Markedssjef i Haslum, Eirik Oskarsen, gleder seg til å fortsette samarbeidet med den lokale bedriften, som har to treningssentre – ett på Haslum og ett i Nadderud Arena, rett over kontorlokalene og hjemmebanen til klubben.

– Gnist og Haslum er perfekt match. Vi har samme hjemmebane, noen av verdiene våre er de samme og de utfyller våre andre partnere. De har vist et stort engasjement og en imponerende kreativitet underveis i samtalene, og sammen har vi mange planer for å aktivisere samarbeidet for å skape en felles gevinst, sier han.