Gode tall for Haslum – økt tilskuersnittet med 41 prosent – Haslum

Gode tall for Haslum – økt tilskuersnittet med 41 prosent

– Vi er ikke fornøyde før vi fyller Nadderud Arena hver hjemmekamp, sier en entusiastisk eventansvarlig.

Men effekten av å ansette eventansvarlig i Haslum, begynner klubben å merke allerede.

Foran årets sesong tok klubben grep: Etter mange år med et dalende publikumssnitt og prestasjoner like så, ansatte man Olai Jensen Vangen i en deltidstilling for å jobbe utelukkende med eventet og rett og slett få mer folk på kamp.

Ikke bare har prestasjonene på banen økt, nå har også tilskuersnittet økt med 41,89%.

På rødtrøyenes fem første hjemmekamper har det i snitt vært 823 personer innenfor dørene i Nadderud Arena.

I motsetning til samme periode før jul i 2018: Da var snittet på 580, forteller Jensen Vangen.

– Det er en kombinasjon av mange ting. Laget har prestert på et bedre nivå enn i fjor, det tiltrekker automatisk flere folk. Samtidig jobber vi mer målrettet med blant annet digitale medier og hvordan vi skal rekruttere nye supportere, sier Jensen Vangen.

– Men, vi er overhodet ikke fornøyde, selv om tallet går oppover. Vi kan si oss fornøyde den gang Nadderud Arena er fylt til randen hver hjemmekamp – en hel sesong, slår han fast.

– Samtidig vil jeg rette en stor takk til mange av våre samarbeidspartnere som bidrar til å løfte eventene våre, smiler han.

Søndagens kamp mot Follo var det lavest antall besøkende tallet denne sesongen. Hva grunnen er, mener han vi kan spekulere mye i.

– Det blir for dumt med unnskyldninger om at det er 1. søndag i advent, at folk er på hytta eller lignende. Vi må gjøre vårt produkt så attraktivt at folk velger en håndballkamp i Nadderud Arena foran alt annet. Det skal være en opplevelse å komme på kamp, og da må vi gjøre grovjobben i forkant.

I løpet av sitt drøye halvår som ansatt i klubben har han opplevd mye.

– Inntrykkene så langt er mange. Vi har fantastiske frivillige som stiller opp flere timer i forkant av våre hjemmekamper for å gjøre arenaen kampklar. Vi har spillere som tør å by på seg selv og bidrar ut mot nærmiljøet, ramser han opp.

Søndag kl. 18:00 i Nadderud Arena kan du hjelpe Haslum med å fortsette utviklingen i økt tilskuersnitt. Da blir det toppkamp i Nadderud Arena mot ØIF Arendal, et lag Haslum slo i seriepremieren på bortebane.