Slag midt i trynet for Haslum – Andreassen ute av troppen – Haslum

Slag midt i trynet for Haslum – Andreassen ute av troppen

Det går ofte hardt for seg på håndballtrening. Det fikk Sander Andreassen Øverjordet smertelig erfare under siste økt til kveldens kamp mot Kolstad.

I en duell med Viktor Glatthard brakk han nesen.

Dermed er han satt ut av spill mot Kolstad, og mest sannsynlig også Bækkelaget førstkommende søndag. Etter all sannsynlighet blir ikke Andreassens navn å finne i Haslums lagoppstilling mot Follo 1. desember.

Kaptein Anders Røe er også svært tvilsom til kveldens kamp. På trening mandag fikk han seg en skikkelig lårhøne. Men, Haslum-bautaen er med på flyet til Trondheim.

– Det er et slag i trynet for oss. Så ærlige må vi være. Sander har vært veldig god i år, og kanskje også REMA 1000-ligaens beste spiller. At han ikke spiller har en del å si for hvordan vi endrer angrepsspillet vårt, sier Haslum-sjef Sten Stockfleth.

Men, han ser også positivt på det. Mot serieleder Kolstad kommer han til å slippe til mange spennende unggutter.

– Felix (Lunde) og Aleksander (Selmar) er to spillere som nok kommer til å få mye spilletid. Felix har levert bra på både trening og i kamp, men har hatt en liten dupp den siste perioden. Den håper vi er over nå. Aleksander har vært ekstremt god på enkelte treninger, men har også variert veldig.

Med Sander Andreassen Øverjordet ute, finner Stockfleth blant annet plass til Kristian Gjestrud og Stian Grimsrud i troppen. Kampen ser du på direktesport.no fra kl. 18:00:

Stian Grimsrud
Mads Falck Rekstad
Nikolai Tveter Strickland
Karl-Henrik Stenkjær
Aleksander Selmar Pedersen
Vegard Sørlie Tennfjord
Jostein Straume Epland
Felix Abrahamsen Lunde
Dominic Grimstad
Kristian Michaelsen Gjestrud
Trond Tjemsland
Anders Røe
Viktor Glatthard
Stian Andre Brevik
Binai Aziz
Thomas Kristensen