Møter serielederen på bortebane: – Mange har mye å lære av dem – Haslum

Møter serielederen på bortebane: – Mange har mye å lære av dem

(KOLSTAD – HASLUM, ONSDAG KL. 18:00)

En knalltøff oppgave står for tur i Trondheim onsdag kveld. Kolstad, med trener Stian Gomo i spissen, venter på motsatt banehalvdel.

– Det blir knalltøft. Kolstad er et veldig godt lag, med et veldig entusiastisk publikum. Det de har fått til i Trondheim er imponerende, sier Haslum-sjef Sten Stockfleth. Han tenker på publikumssnittet, entusiasmen og prestasjonene som har blitt levert av det relativt nyopprykkede laget (2015).

– Kolstad løfter produktet hele tiden. På og utenfor banen. Det er inspirerende å se hva de får – og har fått – til, sier Stockfleth.

– Imponerende, og mange har mye å lære av dem. Oss selv inkludert, konkluderer han.

Men, det er ikke hva som skjer av banen som er Stockfleths hovedfokus onsdag.

Det er hva som skjer på banen.

Haslum kommer inn i kampen fra en råsterk 27-16-seier over FyllingenBergen i NM-semifinalen. Kolstad tok også en sterk borteseier over Halden med 25-23 sist uke.

Spørsmålet mange spør seg er: Har spillerne landet?

– Ja. Det har de. Det kan jeg love. Enkelte feiret selvsagt litt etter kampen, men overhodet ikke mye. Torsdag var vi tilbake på fellestrening og det ser bra ut. Veldig bra.

– Det er over en uke siden semifinalen nå, med en helg innimellom. På trening har fokuset vært på neste arbeidsoppgave, og der har vi tatt mange steg som lag denne sesongen. Vi tenker ikke langt frem i tid, men tar en kamp om gangen. Fokuset er tilstede og det er ikke snakk om cupfinalen enda. Den kan vi prate om etter Halden-kampen (19. desember), sier Stockfleth.

Han mener det er nå Haslum får sin store prøve på at laget er blitt bedre og mer stabilt.

– Vi ønsker å levere varene så ofte som mulig, og helst alltid. Jo mer stabile prestasjoner vi leverer, jo tryggere blir vi alle på at det vi jobber med fungerer.

– Jeg er opptatt av at vi skal ta steg og utvikle oss hele sesongen. Det synes jeg vi har vært gode til så langt, og ønsker således å fortsette slik, slår Stockleth fast.

Se Kolstad – Haslum på direktesport.no i morgen, onsdag, fra kl. 17:50.