Sander forlater Haslum – Haslum

Sander forlater Haslum

Det blir med syv år på Haslums elitelag for Sander Andreassen Øverjordet. Neste sesong skifter han beite.

Torsdag kveld – etter at denne saken ble publisert – ble han presentert som ny spiller for den danske eliteserieklubben Mors-Thy.

Andreassen Øverjordet hadde et drøss av tilbud fra flere klubber i flere land, men valget har han falt ned på.

Det har vært litt av en reise for playmakeren i rød Haslum-drakt. Skader har ødelagt mye av utviklingen, men med en solid start på årets sesong for Haslum og landslagsdebut i oktober, var det ekstremt mange klubber som hang seg på for å sikre seg underskriften.

– Jeg føler at det er riktig tidspunkt etter mange fantastiske år i Haslum. Jeg har ikke følt meg helt klar for det tidligere (spille utenlands, red.anm.), men nå har jeg en god følelse, sier Sander Øverjordet Andreassen.

Han har på mange måter vært en av Haslums viktigste spillere, og poengterer at han fortsatt kommet til å gi alt for klubben.

– Selvfølgelig. Jeg elsker Haslum. Det kommer jeg alltid til å gjøre. Neste sesong kommer jeg til en klubb som også er kjent for å utvikle spillere. Men, som sagt; det er Haslum også, og tiden har vært helt fantastisk, smiler han.

Haslum-sjef Sten Stockfleth er glad på Andreassen Øverjordets vegne.

– Det er så inderlig forjent. Sander er en fantastisk fin gutt som vi selvsagt kommer til å savne, men nå skal vi nyte sesongen ut med ham på laget.

– Jeg var sjeleglad for at vi klarte å beholde ham denne sesongen, men skjønte også da at vi kom til å miste ham etter denne.

Hele Haslum er stolte over at Andreassen neste sesong får muligheten utenlands.

– Rett og slett fordi vi ønsker å utvikle spillere som skal ut i den store verden. Det er på høy tid at Sander får muligheten og det er vi enormt stolte over, sier Stockfleth.

Haslum har vært klar over overgangen en god stund allerede, og har derfor hatt god tid til å sikte seg inn på erstattere.

– Vi jobber på, og har en del spennende navn på blokka, er alt Haslum-sjefen vil si.