Haslum feide Fyllingen av banen – klare for NM-finale – Haslum

Haslum feide Fyllingen av banen – klare for NM-finale

FYLLINGENBERGEN – HASLUM 16-27 (7-8)

Haslum er klare for sin syvende NM-finale etter storseier over FyllingenBergen i semifinalen i NM tirsdag kveld.

En førsteomgang som var preget av mange utvisninger, godt forsvarspill og målvaktsspill.

Men, det var Haslum som hele tiden lå foran i protokollen. Sten Stockfleths gutter var egentlig aldri truet i Framohallen tirsdag, og andreomgang ble ren utklassing av hjemmelaget.

– Helt strålende. Trond (Tjemsland) og Thomas (Kristensen) var helt outstanding. Fantastisk moro å være på benken da, stråler Haslum-sjefen etter kampslutt.

Det var en Haslum-sjef som tok til tårene da sluttsignalet lød. Etter en vond sesong i fjor, er Haslum virkelig på vei tilbake – og det med et brak.

– Hadde du troen på cupfinale før sesongen?

– Jeg hadde troen på at vi kunne gjøre det bra etter den oppkjøringen vi hadde. Vi var veldig gode der. Men, at vi skulle komme til cupfinalen på slike premisser – å regelrett spille Drammen (kvartfinalen) og Fyllingen (semifinalen) ut av hallen, det må jeg innrømme at jeg ikke hadde så god tro på, innrømmer Stockfleth.

Stockfleth har opplevd NM-finalene som juniortrener tidligere, og også gått til topps.

Å være seniortrener i Oslo Spektrum kan ikke sammenlignes, mener han.

– Jeg har aldri opplevd det, men må vel innrømme at dette blir mitt livs andre største øyeblikk, sier Stockfleth, som ble pappa for første gang to dager før kvartfinalen mot Drammen.

KAMPFAKTA
FyllingenBergen – Haslum 16-27 (7-8)
Haslums målscorere: Thomas Kristensen 10, Binai Aziz 4, Felix Abrahamsen Lunde 3, Anders Røe 3, Sander Andreassen Øverjordet 2, Viktor Glatthard 1, Vegard Sørlie Tennfjord 1, Mads Falck Rekstad 1, Stian Andre Brevik 1, Aleksander Høiness 1. 
FyllingenBergens toppscorer: Inge Aas Eriksen, 6 mål
Utvisninger: FyllingenBergen 3×2 min. – Haslum 6×2 min.   
Tilskuere: