– Fyllingen prøver aktivt å dra ned tempoet i alle kamper de spiller. Mot Haslum skal de ikke få lov til det – Haslum

– Fyllingen prøver aktivt å dra ned tempoet i alle kamper de spiller. Mot Haslum skal de ikke få lov til det

(FYLLINGENBERGEN – HASLUM, TIRSDAG FRA KL. 19:00 PÅ TV 2 SPORT 2):

I morgen er det dags for årets hittil største kamp – semifinale i NM på bortebane mot FyllingenBergen.

Haslum-sjef Sten Stockfleth forteller om et lag fri for skader, revansjelysten etter uavgjort-kampen i serierunde to – og håndballøkter med bra kvalitet.

Uavgjortresultatet mot FyllingenBergen skal revansjeres i morgen. En kamp man i Haslum-leiren bare var sånn delvis fornøyd med.

– Jeg skal være ærlig og si jeg synes det svinger litt av Haslum, i positiv forstand, om dagen. Det er mye moro som skjer, og det er herlig å være en del av, smiler Haslum-bossen.

– Vi vet at vi kan spille Fyllingen ut av deres egen hall. Da må vi holde oss til konseptet vårt, gjennomføre avtaler vi har lagt, og løpe. Løpe mye. Det blir nøkkelen.

– Hvorfor?

– Fyllingen prøver aktivt å dra ned tempoet i alle kamper de spiller. Mot Haslum skal de ikke få lov til det, og de skal bli straffet, slår Haslum-sjefen fast.

– Hva betyr en ny cupfinale for Haslum?

– Det betyr økt engasjement og optimisme. Det betyr at vi gjør noe rett, at det ikke kun er vi selv som føler vi er på riktig vei, men også at omverdenen ser det. Jeg håper vi lykkes, vi har alle forutsetninger, sier Stockfleth.