En kveld med stjernene! – Haslum

En kveld med stjernene!

Haslum HK ønsker at det skal bli enda kortere vei mellom våre eliteseriespillere og publikum. Derfor velger vi å dra igang noe helt spesielt – en auksjon der du kan vinne en drømmekveld med en av våre eliteseriespillere.  

Ønsker du eller ditt lag å bli trent av noen av de beste håndballspillerne i landet? Eller ønsker du å invitere noen hjem på middag? 

Nå har du muligheten! 

Kanskje du eller laget ditt vil ha en trening med A-landslagspiller Sander Andreassen? Kanskje du vil ha Viktor Glatthard til å servere pølser i en barnebursdag? Eller hva med en romantisk middag med Trond Tjemsland? 

Både privatpersoner, bedrifter og lag kan by og dere bestemmer selv hvordan kvelden skal se ut!

Delta i auksjonen her!

Auksjonen avsluttes 8. desember