Stockfleth gjør én endring i troppen – Haslum

Stockfleth gjør én endring i troppen

(HASLUM – DRAMMEN KL. 18:30 I NADDERUD ARENA. BILLETTER I APPEN):

Mads Falck Rekstad har trent for fullt den siste uken og er meldt frisk og spilleklar, og overtar dermed plassen til Morten Gjestrud.

Gjestrud tok virkelig vare på sjansen han fikk mot Elverum sist uke og satte tre mål på likt antall forsøk.

– Det er et sunnhetstegn for oss at vi kan rullere på hvem som er med og ikke. Konkurransen i troppen tilspisser seg og det er også flere spillere som ikke er langt unna å være med på kamp, sier Stockfleth, og nevner forøvrig tvillingbroren til Morten, Kristian Gjestrud, Knut Strømsheim og Aleksander Høiness, samt noen G18-spillere.

– De som ikke spiller på a-laget, får god kamptrening i 2. divisjon, hvor de virkelig har levert varene i år.

2. divisjonslaget ligger foreløpig på en 2. plass på tabellen etter åtte serierunder (tre poeng bak Vålerenga med en kamp mindre spilt).

– Det er en flott utviklingsarena for våre unge spillere som er på vei til å ta steget. De spiller god og bra håndball. Det er moro, sier Stockfleth, som stadig er å se på benken under 2. divisjonskampene.

Men, i kveld kommer Drammen til Nadderud Arena kl. 18:30. Et DHK-lag som garantert er revansjelysten etter cup-exiten mot Haslum for drøye tre uker siden.

– De kommer nok til å komme ut i hundre. Da gjelder det for oss å vise at vi har lyst til å være med. Jeg spår en svært fartsfylt og moro håndballkamp i kveld, sier Stockfleth.

Stockfleth og Erlend Mamelund tar med seg følgende spillere til kveldens kamp:

Trond Tjemsland
Karl-Henrik Stenkjær
Thomas Kristensen
Nikolai Strickland
Stian Brevik
Mads Falck Rekstad
Vegard Sørlie Tennfjord
Dominic Grimstad
Viktor Glatthard
Felix Abrahamsen Lunde
Aleksander Selmar
Anders Røe
Sander Andreassen
Binai Aziz
Stian Grimsrud
Jostein Epland