Her jobber de med Haslums nye sportsplan – Haslum

Her jobber de med Haslums nye sportsplan

Spennende tid i vente for alle Haslum-spillere, -trenere og ikke minst klubber i nærmiljøet.

Haslum er i ferd med å utvikle en helt ny sportsplan som skal ta Bærums-håndballen til nye høyder.

Christian Thue Bjørndal leder arbeidet og med på laget har han sportslig leder i breddeavdelingen Tommy Skjønnhaug, Haslum-sjef Sten Stockfleth, trener Markus Svensson Rossavik og markedssjef Eirik Oskarsen. Christian har doktorgrad på spillerutvikling og jobber som forsker på Norges Idrettshøgskole i tillegg til å være målvaktstrener i Haslum HK.

Sammen prøver de å løse noen av de største utfordringene i norsk håndball: Hvordan sørge for at alle spillere får et godt tilbud tilpasset alder, ferdighetsnivå og interesse? Hvordan holde unge lovende håndballspillere friske? Hvordan tilrettelegge for god ferdighetsutvikling?

– Målet er at det skal være veldig gøy å spille håndball i Haslum Håndball. Klubben skal tilby et godt aktivitetstilbud til mange spillere og ha en en rød tråd i i trenings- og kamptilbudet hele veien fra barnehåndballen til seniorsatsingen, sier Thue Bjørndal.

Et annet viktig mål fra klubbens side er å spille på lag med naboklubbene og se på hvordan Haslum kan bidra med erfaringer og ressurser til grasrota.

– Vi skal være det mest attraktive tilbudet for klubbene i nærmiljøet, og kommer til å jobbe hardt for å få samarbeid på tvers av klubbene i lokalmiljøet til å lykkes. Vi ønsker ikke at noen lag skal miste sine spillere i tidlig alder til Haslum, men heller ha dem over ungdomsskolen. Det er noe vi må ivareta og jobbe hardt for å lykkes med. Vi føler vi er på god vei med den modellen vi jobber med akkurat nå, sier markedssjef – og også trener for G04 i Haslum -, Eirik Oskarsen.

Haslum har en forhåpning om at den nye sportsplanen skal rulles ut før årsskiftet.