Tirsdag ble han pappa for første gang. Torsdag var han sjef for et lag som banket Drammen ut av cupen – Haslum

Tirsdag ble han pappa for første gang. Torsdag var han sjef for et lag som banket Drammen ut av cupen

Haslum møter FyllingenBergen i semifinalen i cupen på bortebane 12. november.

Det har vært litt av noen siste døgn for Haslum-sjef Sten Stockfleth.

Tirsdag ble han pappa for første gang, torsdag var han sjef for et Haslum-lag som banket serieleder Drammen ut av cupen.

– Herlighet det var gøy. Alt fra publikum, spillere og benk. Vi gjorde Drammenshallen til hjemmebane. Hele opplevelsen var vanvittig moro, strålte Stockfleth etter kampslutt.

– FANTASTISK FIN GRUPPE

Mandag var det evaluering av Fold-tapet på bortebane. Både tirsdag og onsdag var sjefen borte, og assistenttrener Erlend Mamelund var den som måtte lede forberedelsene til sesongens – til nå – viktigste kamp.

Han trekker frem hele laget etter utklassingen. Et lag som virkelig har snudd om de seneste dagene.

– Det er en fantastisk fin gruppe vi har i år. Det er veldig mange gode håndballspillere, som trives godt i lag. Nøkkelen blir nå å fortsette å spille slik som vi gjorde i kveld hver gang. Da blir vi vanskelige for alle lag, og det er det vi jobber for, sier Stockfleth.

SAVNET AV BREVIK OG KRISTENSEN

To av Haslums mest meriterte spillere måtte kaste inn håndkleet før kampstart. Stian Brevik fikk en liten skade i høyre skulder mot Fold, som gjorde at han ikke fikk gjennomført noen økter i forkant av torsdagens kvartfinale. Det samme gjorde Thomas Kristensen, som fortsatt sliter med halsbetennelse og går på antibiotika.

Inn på venstrekant kom nyervervelsen Mads Falck Rekstad. Han leverte virkelig varene, og savnet etter Brevik ble merkbart lite.

19-åringen storspilte i sin første kamp fra start, og satte inn fem mål på fem skudd.

OVERRASKET

I mål sto Haslum-veteran Trond Tjemsland som en vegg gjennom hele kampen, og ble kåret til banens beste – i sterk konkurranse med Sander Andreassen som scoret ni mål og hadde flere lekre detaljer og assister.

– Vi hadde en glede og entusiasme som smittet veldig i dag, sier treneren.

– Overrasket over at dere kjørte såpass over Drammen?

– Hm. Ja, egentlig. Jeg hadde ikke forventet at vi skulle lede med hele syv mål allerede i førsteomgang. Drammen hadde ikke tapt én kamp til nå denne sesongen før de møtte oss. Så ja, jeg må si det.

– Men på en annen side ikke. Vi vet at vi er gode hvis vi holder oss til konseptet vårt. Det gjorde vi i dag, og da ser vi resultatet av det, sier Stockfleth.

KAMPFAKTA
Drammen – Haslum (12-18) 32-27
NM, kvartfinale i Drammenshallen
Haslums målscorere: Sander Andreassen 9, Mads Falck Rekstad 5, Anders Røe 5, Vegard Tennfjord 5, Nikolai Strickland 4, Felix Lunde 2, Binai Aziz 1 og Aleksander Selmar 1.
Drammens toppscorer: Aksel Horgen, 6 mål
Dommere: Kleven/Jørum
Utvisninger: Drammen 0x2 min., Haslum 3×2 min..