Sorry, Kjelling. Denne fortjener vi. Det vet du. – Haslum

Sorry, Kjelling. Denne fortjener vi. Det vet du.

KOMMENTAR av Eirik Oskarsen, markedssjef i Haslum Håndball

Sorry, Drammen. Denne fortjener vi. Det vet du like godt som meg, Kristian Kjelling.

Dere kan egentlig bare melde walkover med en eneste gang.

I semifinalen i cupen for to år siden, kan vi bruke ordet «bortdømt» med gode holdepunkter.

Det var Drammen som var motstander. Det var i Drammenshallen kampen ble spilt. Det var Haslum som ble bortdømt av et uheldig dommerpar (beklager å si det, men det er fakta i akkurat denne kampen).

Jeg, og flere, så det med egne øyne – skuddet til Håvard Johannesen som gikk tverrligger ned, og på innsiden av streken.

Men som ble underkjent av dommerduoen, tross at begge lag «reagerte» som at det ble mål. DHK så ut til å gjøre seg klar for avkast, Haslum-spillerne og -benken jublet.

Så kan man prate så mye man vil om at Thomas Kristensen bommet på straffekast i kampens siste sekund, at vi med et mål der hadde sikret oss ekstraomganger.

Det har ingenting å si.

Haslum var – soleklart – det beste laget i semifinalen for to år siden, og det var Haslum som hadde fortjent å gå videre til cupfinalen i Oslo Spektrum.

Torsdag venter en ny kamp mot Drammen i NM. Denne gang i kvartfinalen (og ikke semifinalen).

Det endrer uansett ikke på en sinnssvak revansjlyst i Haslum-troppen. At vi skulle gå videre til cupfinalen for to år siden, sitter fortsatt godt i (like godt som siste sluttspillsemi mot Elverum senere samme sesong).

Og innerst inne, Kristian, så vet du hvem som fortjener å vinne kampen i morgen. Kanskje du bare kan melde walkover?

En ting er i hvert fall sikkert: Det kommer til å bli en håndballfest av de sjeldne i det TV 2 Sport 2-sendte oppgjøret torsdag.

En kamp vi fortjener, og skal, vinne i en rød drømmenes by.

Rundt 150 spillere fra ungdomsavdelingen i Haslum har meldt sin ankomst, og kjenner vi vårt publikum rett, er det nok mange andre supportere som tar seg en 20 minutters biltur for å overvære kampen.

Kampstart kl. 19:15 i Drammenshallen.