Innleder samarbeid med Innovasjon Norge, Playfinity og Sander Sagosen – Haslum

Innleder samarbeid med Innovasjon Norge, Playfinity og Sander Sagosen

Haslum har innledet et spennende samarbeid med Innovasjon Norge, Playfinity, Norges Håndballforbund og tidligere Haslum-spiller Sander Sagosen.

Prosjektet går under navnet «Lek deg god» og implementeres i første omgang til Haslum Håndballakademiet (10-12 år).

– Formålet med samarbeidet mellom utviklingspartnerne er å være tett på og sørge for at konseptet kan tas hele veien ut i klubbene, slik at Playfinity blir helt naturlig for alle klubber å bruke på trening, sier daglig leder i Playfinity, Henrik Stub Aune.

BESØK PLAYFINITYS HÅNDBALLSIDE.

Playfinity er en smart ball som kommuniserer med mobiltelefonen og forteller alt som skjer med ballen; det vil si hvor høyt man kaster, hvor hardt, hvor lenge ballen er i luften, om man tar imot eller mister, mm.. Appen på telefonen gir lyder og en stemme som forteller hvor godt du gjør det i forhold til konkurrentene.

– Vi liker å tenke nytt og å bli med på prosjekter som kan utvikle håndballsporten. I så måte passer dette perfekt for oss, og vi har allerede merket en god respons blant akademideltagerne våre, sier markedssjef i Haslum, Eirik Oskarsen.

– For Haslum er det viktig at håndball skal være lystbetont og at man skal leke seg til utvikling, det føler vi så absolutt Playfinity bidrar til.