Strickland avgjorde ett sekund før slutt

For en dramatikk.

Det ble nesten for mye av det gode i Nadderud Arena søndag kveld. Haslum avgjorde i aller siste sekund.

– Man kan vel si at publikum fikk valuta for pengene. For egen del skulle jeg helst sett at vi hadde klart å avgjort dette tidligere, sier Sten Stockfleth, Haslum-trener.

Det ble en overraskende treg start på kampen fra begge lag søndag. Lagene følte på hverandre de første minuttene. Så sa Haslum takk for følget.

– Vi burdet ledet mer til pause, konstaterer Haslum-sjefen.

Han tenker på de mange 100-prosentsjansene bærumsklubben bommet på før dommerne blåste til halvtid.

– Andreomgang startet veldig tregt, og vi scoret vel ikke vårt første mål før det var spilt rundt syv-åtte minutter. Da hadde Runar nesten spist opp ledelsen vår.

Så sant. For plutselig var Runar også ájour i Nadderud Arena. De bet seg fast, men Haslum ville det annerledes.

Noen minutter før slutt var laget i rosa oppe i 21-19-ledelse. Den ble kappet inn, og med ett minutt igjen på klokka sto det 23-23.

Haslum tok timeout og Sten Stockfleth fikk svar på tiltale.

Nikolai Strickalnd hoppet inn fra høyrekanten og satte ballen iskaldt over hodet på bortelagets gode keeper, Joachim Christensen.

Dermed ble det full jubel i Nadderud Arena og Haslum kunne feire to nye poeng på konto.