«Kampen mot kreft» – Haslum

«Kampen mot kreft»

KAMPENS ORD AV #23 STIAN BREVIK
HASLUM – RUNAR KL. 18:00 I NADDERUD ARENA

Søndag 6. oktober spilles den fjerde kampen i REMA 1000–ligaen mot Runar. Vi spiller også vår sjette kamp i rosa drakter.

En kamp som er viktig for oss som spillere, og viktig for oss som klubb. Vi er stolte over å kunne bidra til en så viktig sak.

Runar er et lag med mange gode spillere som gir alle lag kamp til døra. Runar har åpnet sesongen med en seier og to tap og er veldig lystne på poeng mot et Haslum-lag som kommer fra sier i NM mot Kolstad.

Begge lag kommer til å kjempe med alt de har for å kapre de 2 poengene som ligger i potten, og selv om det er tidlig i sesongen vil nok dette bli en tøff kamp.

Forrige kamp mellom Haslum og Runar endte med seier til hjemmelaget, og Sten Stockfleth sitt mannskap ser nok gjerne at poengene blir igjen i Nadderud Arena denne gangen også.

Backrekka til Haslum har virkelig kommet godt i gang, forsvaret har stengt igjen sjappa og hele troppen har blitt brukt frem til nå. Det er nok en resept som hjemmelaget må bygge videre på, hvis Nadderud Arena skal bli det fortet som Haslum ønsker at det skal være.

Kveldens kamp kommer til å bli tøff og for at vi skal stå igjen som vinnere etter 60 minutter må vi angripe alle baller, holde aggressiviteten oppe og løpe. Det er da vi er best!

Jeg lover at vi skal være klare til kamp og håper dere kan hjelpe oss til å gjøre Nadderud Arena til en hjemmebane det er vanskelig for bortelag å komme til.

Så da har jeg bare én bønn til dere – gå inn på auksjonen og by på min eller noen andre av gutta sin drakt. På den måten vil kanskje flere få den brystkreft-behandlingen som passer best for akkurat dem.

Hilsen
#23 Stian Brevik