Dette MÅ du huske til i morgen! – Haslum

Dette MÅ du huske til i morgen!

Det skjer mye i Nadderud Arena i morgen. Det blir Bærums beste plass for de som liker at det skjer mye.

Kamppartner Toyota Asker & Bærum stiller med sin enormt kule eventvogn på utsiden av Nadderud Arena (fra kl. 16:30). Her kan du spille PlayStation (MED simulator!) og delta i konkurranser om premier.

Vi har, som de fleste har fått med seg, byttet billettsystem. For å unngå kø og komme tidsnok inn til kamp, oppfordrer vi og anbefaler på det sterkeste å laste ned Haslum Håndballklubb-appen (tilgjengelig i AppStore og Google Play – NB! Ikke «Haslum HK»)

I år, som de fem foregående årene, har du muligheten til å sikre deg de lekre rosa trøyene som Haslum-gutta skal spille i. Vi håper å overgå alle tidligere rekorder og du kan også by på mange andre ting HER.

PS! Vil du støtte Rosa Sløyfe-aksjonen litt ekstra? Da kjøper du «Rosa sløyfe-billetten» som er tilgjengelig i appen vår.

NB! Siste punkt: Det spilles fotballkamp på Nadderud Stadion i morgen til samme tid. Derfor oppfordrer vi på det sterkeste til å beregne god tid for parkering (ved bilkjøring). Hvis du har mulighet, ta sykkelen eller benytt deg av kollektivtilbudet.

Velkommen på årets Rosa sløyfe-kamp. Avkast mot Runar kl. 18:00 i Nadderud Arena.