Haslum sier JA til rosa forskjellsbehandling – Haslum

Haslum sier JA til rosa forskjellsbehandling

Hver dag får ni kvinner i Norge brystkreft. Alle disse er ulike. Derfor er persontilpasset behandling viktig.

For sjette året på rad skifter vi ut våre røde drakter, kler på oss både rosa trøye og shorts – og dedikerer en kamp til inntekt for Rosa sløyfe og deres arbeid.

I år blir det kampen mot Runar Sandefjord i Nadderud Arena 6. oktober kl. 18:00. Billetter kan bestilles allerede nå i Haslum Håndballklubb-appen. Den er tilgjengelig både i AppStore og Google Play.

I dagene fremover kommer det til å skje mye spennende i samarbeid med kamppartner Toyota Asker & Bærum og Kreftforeningen. Det er bare å følge med.

Som tidligere år auksjonerer vi bort de rosa trøyene etter endt kamp.

MER OM ÅRETS AKSJON:

Ingen får nøyaktig den samme kreftsvulsten. En behandling som fungerer hos noen, kan ha liten effekt hos andre. Persontilpasset brystkreftbehandling er en strategi som sørger for at hver enkelt får behandlingen de responderer best på. Mens noen blir friske av en operasjon, er et lengre løp med både cellegift, stråling og hormoner riktig for andre. Jo mer presis behandling, jo bedre livskvalitet får de som overlever. Og heldigvis overlever over 90 prosent brystkreft i dag.

Men, vi trenger fremdeles mer kunnskap. Den dårligste formen for behandling, er den som ikke virker. Mer forskning gjør at vi på forhånd kan forutsi hva som vil hjelpe den enkelte pasient.

Midlene fra årets Rosa sløyfe-aksjon skal gå til forskning på persontilpasset brystkreftbehandling. Alle skal ha tilbud om best mulig behandling, men ikke alle skal ha den samme behandlingen. Derfor sier vi ja til rosa forskjellsbehandling.

(Kilde: Kreftforeningen)