Andreassen herjet med Kolstad og sendte Haslum et skritt nærmere Oslo Spektrum – Haslum

Andreassen herjet med Kolstad og sendte Haslum et skritt nærmere Oslo Spektrum

Sander Andreassen var Haslums og kampens gigant i Nadderud Arena onsdag kveld.

I åttedelsfinalen i cupen satset han med full innsats, leverte assist på assist og scoret mål på løpende bånd mot Kolstad. Ikke minst var han solid bakover.

– Dette var skikkelig deilig, og vi var jevnt over solid gjennom hele kampen. Da er vi gode, sier Andreassen rett etter kampslutt.

Haslum startet tregt i åttedelsfinalen. Gjestene fra Trondheim fikk tidlig i kampen overtaket med tre mål.

Men Haslum bet seg fast. Bedre og mer kompakt forsvarsspill bakover midtveis i førsteomgang, gjorde at bærumslaget til pause ledet med ett mål, 14-13.

I andreomgang satte rødtrøyene virkelig fart på oppgjøret. Midtveis hadde Andreassen & Co. opparbeidet seg en ledelse på fire mål.

Den beholdt Haslum kampen ut. Sten Stockfleth pustet lettet ut etter kampslutt.

– Vi er bunnsolide i dag, hvis vi ser bort fra de første 10-15 minuttene. Vi kommer litt tregt i gang, men etter hvert viser vi at vi er gode. Det er godt og se, og i andreomgang kommer også Trond (Tjemsland) mer inn i kampen.

Andreassen og Stockfleth har ikke pekt seg ut en motstander de helst vil møte i kvartfinalen.

– Det blir uansett tøft, men det er klart: Vi har ambisjoner i cupen. Det er kamper som skal spilles, og vi er ett steg nærmere Oslo Spektrum nå, kommenterer duoen.

HASLUM – KOLSTAD 30-26 (14-13)

Haslums målscorere: Sander Andreassen 8, Felix Lunde 6, Binai Aziz 4, Vegard Tennfjord 4, Stian Brevik 3, Jostein Epland 2, Nikolai Strickland 2 og Anders Røe 1.
Kolstads toppscorer: Rasmus Carlsen, 8 mål.
Utvisninger: Haslum 3×2 min., Kolstad 0x2 min..
Rødt kort: Rasmus Carlsen, Kolstad
Tilskuere: 568 i Nadderud Arena