Offensiv Brevik: – Drømmer om Oslo Spektrum – Haslum

Offensiv Brevik: – Drømmer om Oslo Spektrum

Stian Brevik ser lyst på årets Haslum-utgave. Han mener kun utur og litt udyktighet er det som gjør at bærumsklubben ikke står med full pott etter tre kamper i serien.

Haslum startet seriespillet på beste vis med å slå fjorårets mester ØIF Arendal i åpningen, før det ble uavgjort mot FyllingenBergen i Nadderud Arena. Søndag gikk laget på årets første tap mot Halden i Remmenhallen. Et lag Haslum historisk sett har slitt mot opp gjennom årene.

– Jeg synes sesongåpningen vår har vært veldig fin, skal jeg være ærlig. Vi har prestert veldig bra, men litt utur og udyktighet fra oss gjør at vi ikke står med full pott så langt.

– Hvis du setter prestasjonene våre til nå opp mot fjorårets sesong, må jeg personlig si at den har vært over all forventning. Men, ikke hvis du tenker på treningskampene i høst. Vi presterte veldig bra der, og har som mål å fortsette med det.

Han mener noe av grunnen er nye spillere inn.

– De som har kommet inn har kommet med masse energi, entusiasme og erfaring. Det tror jeg har hjulpet oss veldig på banen, men også utenfor. Vi har en helt annen dynamikk i troppen i år, og også det har hjulpet.

– Givende og morsomt å spille i Haslum

Selvtilliten er det heller ikke noe å si på. Foran FyllingenBergen-kampen hadde Haslum ti seire på stripe. Først etter den 12 kampen, gikk laget på et ettmålstap borte i Halden.

– Selvtilliten går alltid opp og ned, men det er ikke til å legge skjul på at det er morsomt og givende å spille håndball med gjengen som er i Haslum i år, smiler Brevik.

– Selv om vi tapte mot Halden, så var det veldig mye positivt å ta med seg videre. Vi skal ikke svartmale prestasjonen på noen som helst måte. Vi stilte med en nesten «ny» backrekke, som hverken har trent eller spilt håndball i lag på lang tid. Det hjelper å få mange spillere i gang. Sesongen er lang, og det virker som alle har trua på det vi driver med om dagen, fortsetter Brevik.

Onsdag kommer Kolstad til Nadderud Arena. Et Kolstad-lag som sist de var på besøk i Nadderud Arena ble sendt hjem med 26-19 i sekken.

I morgen er det åttedelsfinale i cupen på hjemmebane.

– Kolstad ser bra ut på video. De har forsterket seg i mange posisjoner før årets sesong. Det blir en tøff kamp, og vi må være på hugget for å vinne. Dog tror jeg så absolutt at vi har store sjanser til å gjøre nettopp det.

– Fortell.

– Sjansene våre er store. For oss handler det om å finne tilbake til forsvarsspillet mot Arendal. Da kommer vi til å bli vanskelig å slå. Sklir vi ut av vårt spill, så kan vi også være dårlig – det viste vi mot Halden. Vi må stabilisere bunnivået, og gjøre de periodene kortere. Da har vi muligheter mot absolutt alle, sier han.

Drømmen er Oslo Spektrum 29. desember.

Da må Kolstad slås.

– Det hadde ikke gjort noe med en tur til Oslo Spektrum. Personlig drømmer jeg om å komme dit i år, og sjansene for å komme dit er absolutt til stede. Vi var heldige som fikk hjemmebane mot Kolstad nå, og jeg ser også på det som en fordel. Nadderud Arena skal bli et fort igjen, sier Brevik.

Kampstart i Nadderud Arena er kl. 18:30 onsdag. Billetter kjøpes i Haslum Håndballklubb-appen.