Sesongens første tap – Haslum

Sesongens første tap

Haslum gikk på et ergerlig ettmålstap i Remmenhallen søndag kveld.

For det var bortelaget som fikk mest sving på mannskapet innledningsvis. Godt forsvarsspill de første minuttene, gjorde at gråtrøyene kjapt ledet med tre mål.

Så ble det utvisningsbonanza i Remmenhallen.

– Det ble urytmisk og veldig rotete, sier Anders Røe.

Til pause var lagene like langt på stillingen 18-18.

I 2. omgang fulgte lagene hverandre som skygger. Med seks minutter igjen fikk hjemmelaget en tomålsledelse, som Haslum utlignet til 30-30 like før slutt. Helt på tampen satte Halden inn kampens siste scoring, og dermed kunne hjemmelaget juble over sesongens to første poeng.

– Vi må lære av dette. Jeg mener at vi har rotet bort tre poeng så langt. Vi har vært det klart beste laget i alle kampene innledningsvis denne sesongen, men det hjelper ikke når vi står tomhendte igjen og pådrar oss så mange utvisninger, sier Røe.

Allerede onsdag har Haslum-gutta muligheten til å vise at de har lært av Halden-kampen. Da kommer Kolstad til Nadderud Arena i cupens åttedelsfinale. Kampstart kl. 18:30 i Nadderud Arena.