Tre ekte ildsjeler fikk velfortjent heder – Haslum

Tre ekte ildsjeler fikk velfortjent heder

Haslum hedret tre personer i pausen under søndagens kamp mot FyllingenBergen.

Det er tre personer som har betydd enormt mye. Tre personer som har vært med fra oppstarten.

Sverre Sejersted, Rolf Storstrøm og Knut Guldbrandsen har alle satt sitt preg på klubben på hver sine måter, og fikk velfortjent heder for det under søndagens kamp.

Nestleder i styret, Kjell Faafeng og markedssjef, Eirik Oskarsen overrakte Storstrøm, Sejersted og Guldbrandsen hver sine gaver fra Haslum.

Hele Haslum takker for en fabelaktig innsats så langt – og håper dere blir med på den videre ferden!

Slik oppsummerte Haslum-kaptein Anders Røe og målvakt Trond Tjemsland det i pausen:

Gjennom de tyve årene vi har lagt bak oss har vi opplevd mye i lag. Haslum har tatt fire seriegull, fire kongepokaler og tre sluttspillgull. I tillegg til alt dette, har vi deltatt i Champions League og flere andre europacuper med varierende hell.

Vi hadde aldri i verden vært der vi er i dag, i Norges fineste hall, hatt håndball-Norges beste frivilliggruppe og skapt entusiasme og begeistring for beboerne i regionen om vi ikke hadde trodd på det vi dreiv med, og ikke minst gått inn i alt med maks innsats. 

Men, samtidig som publikum og våre frivillige har vært store bidragsytere til vår fremgang gjennom 2000-tallet, er det tre personer vi ikke kan komme utenom.

Det er tre personer som har vært frontfigurer på hver sine måter til at Haslum Håndballklubb fortsatt er en håndballklubb som veldig mange ønsker å spille for.

Rolf Storstrøm startet som trener og oppmann i 1999. Han har vært med på reisen siden, og det går vel ikke en måned uten at han kommer innom klubbkontoret med tips på potensielle samarbeidspartnere.

Sverre Sejersted er mannen som på mange måter var den som virkelig tok tak i å etablere en ny klubb i 1999. Gjennom de tyve årene har han ikke bare figurert som styreleder og supporter, men også en mann med et stort hjerte som har bidratt økonomisk til klubben.

Vår nåværende styreleder Knut Guldbrandsen er den siste. Han kom inn i håndballen for rundt 15 år siden, og har bidratt på mange måter – som generalpartner gjennom Moderne Byggfornyelse, og nå gullpartner gjennom sitt eget firma KG Prosjekt.

En styreleder som vier ekstremt mye av sin tid hver dag til favoritthobbyen, og det håper vi han kommer til å gjøre i mange år fremover.

Felles for dem alle er at de har et bankende hjerte for Haslum. De vil at klubben skal levere store sportslige opplevelser, men liker samtidig aldri å stå i lyset når det går bra på banen – derimot tar de støyten når ting ikke går så bra.

Men i dag er det deres tur til å komme frem i lyset og motta stående ovasjoner fra dere som er i Nadderud Arena.

Tusen takk!

På vegne av hele Haslum,

Anders Røe og Trond Tjemsland