Haslum med ti på stripe: – Vi har ingen planer om å stoppe nå – Haslum

Haslum med ti på stripe: – Vi har ingen planer om å stoppe nå

Det ble urovekkende jevnt i den første omgangen mellom Sandefjord og Haslum i 3. runde i cupen.

Men, de som hadde et lite håp om at spenningen skulle vare kampen ut, ble nok ganske skuffet ti minutter ut i andreomgang.

16-16 ble kjapt til 19-26, og Haslum hadde på mange måter avgjort kampen allerede da. Noen gode prestasjoner av Sandefjords høyreback, Viktor Petersen Norberg, gjorde at de knappet innpå de siste tyve minuttene.

– Førsteomgang er dårlig, vi har ikke noe intensitet i forsvaret vårt, og derfor slipper vi inn alt for mange mål. I andreomgang viser vi god karakter og dreper kampen tidlig, slik vi ble enige om i pausen. Det er godt å se at vi gjør det vi blir enige om, sier han som ble kåret til Haslums beste av en lokal jury, Sander Andreassen.

Til sammenligning ble 16 mål sluppet inn i førsteomgang, mens kun 10 baller endte feil vei i andreomgang.

Andreassen satte inn tre mål selv, men var en haug av ganger nest sist på ballen i hvalfangerbyen onsdag kveld.

– Var det noen som hadde hodet sitt allerede på neste kamp?

– Nja. Kanskje, men vi forberedte oss godt og visste hva Sandefjord kom med. Men, jeg tviler på at vi hadde hodene våre på Fyllingen-kampen (Haslum – Fyllingen søndag kl. 18:00 i Nadderud Arena, red. anm.), slår Andreassen fast.

Med seieren over Sandefjord, har Haslum nå vunnet alle sine ti siste kamper (inkludert treningskamper, første eliteserierunde og 2.- og 3. runde i NM).

– Vi har ingen planer om å stoppe å vinne. Det er det morsomste vi vet, og allerede på søndag venter det en ny utfordring som vi ønsker å ta to poeng i, smiler Andreassen.

Billetter til Haslum – FyllingenBergen kjøper du i Haslum Håndballklubb-appen, som er tilgjengelig både i App Store og Google Play.

SANDEFJORD – HASLUM (16-16) 26-32

Jotunhallen, onsdag kveld
3. runde i NM
Haslums målscorere:
Stian Brevik 7, Thomas Kristensen 6, Binai Aziz 5, Vegard Tennfjord 5, Sander Andreassen 3, Felix Lunde 2, Viktor Glatthard 1, Dominic Grimstad 1 og Anders Røe 1.
Sandefjords toppscorer: Viktor Norberg, 9 mål
Utvisninger: Sandefjord 2×2 min., Haslum 4×2 min..