– At vi vant over tittelkandidaten i serieåpningen, gjør ikke at vi endrer våre målsetninger – Haslum

– At vi vant over tittelkandidaten i serieåpningen, gjør ikke at vi endrer våre målsetninger

Haslum-trener Sten Stockfleth tok på ingen måte av etter seieren over ØIF Arendal i serieåpningen.

– Det handler om å være realist. At vi vinner over tittelkandidaten i serieåpningen, gjør ikke at vi endrer våre målsetninger, men det får oss til å tro mer på prosjektet vårt. I går fikk vi en bekreftelse på at vi er på riktig vei, noe som var positivt med tanke på det vi har levert i oppkjøringen også.

Han trekker spesielt frem samarbeidet mellom forsvaret og keeper i førsteomgang.

– Vi hadde en fantastisk intensitet i forsvaret vårt gjennom hele kampen, men spesielt i første omgang. Da satt også samarbeidet med målvakt, og vi slapp inn kun ni mål mot et så bra lag. Det er sterkt, sier Stockfleth.

Fremover virket Haslum mye mer roligere enn de har gjort tidligere.

– Som jeg har forklart tidligere, har vi lagt om litt på det etablerte angrepsspillet vårt, og spillerne har respondert godt under hele oppkjøringen. Vi kommer til mange gode muligheter og vi er også flinke til å sette ballen i mål.

Denne uka venter 4. runde i cupen borte mot Sandefjord, før FyllingenBergen gjester Nadderud Arena søndag 15. september kl. 18:00.

– Det blir en spennende uke. Jeg håper folk fikk opp øynene for laget vårt i går, og at de så at vi underholder og kan prestere godt. For vår del må vi holde oppe samme kvalitet på trening gjennom hele uken.