Karl-Henrik Stenkjær klar for Haslum – Haslum

Karl-Henrik Stenkjær klar for Haslum

Karl-Henrik Stenkjær (23) er klar for Haslum og tilslutter seg rødtrøyene på en ettårsavtale.

– Vi har vært kjempeheldige, sier Sten Stockfleth. Bakgrunnen er enkel, men synd.

I morgentimene mandag mottok Haslums hovedtrener beskjeden om at Thomas Langerud er satt ut av spill på ubestemt tid med en skade på øyet. Fra morgen til kveld samme dag ble det jobbet intensivt med å få på plass en erstatter. Stenkjær utpekte seg med en gang som et soleklart førstevalg.

– Her får vi inn en type som har opplevd mye, tross sin relativt unge alder. Han har vært fast på 96-landslaget, spilt i eliteserien tidligere, og nå senest i Nøtterøy. Det er et scoop for oss, gitt den situasjonen vi kom i, sier Stockfleth.

– Samtidig er det kjempetrasig med Thomas. Han har kjempet seg hardt tilbake etter tidligere skadeperioder, og har vært strålende for oss i oppkjøringen. Det er kjempesynd, rett og slett, sier Stockfleth.

– KUNNE IKKE LA MULIGHETEN GÅ FRA MEG

Karl Henrik Stenkjær mottok telefonen fra Stockfleth ved lunsjtider mandag. Fra Haslum kom med et kontraktstilbud rundt klokken 18 samme dag, tok det ikke mindre enn én time før kontrakten var underskrevet i Nadderud Arena.

– Jeg følte jeg ikke kunne la denne muligheten gå fra meg. Det har vært hektisk i dag, Haslum har virket profesjonelle og jeg gleder meg masse. Jeg tror dette blir kjempebra og gleder meg til å sette i gang, sier Stenkjer.

Stenkjær kommer til bærumsklubben fra Nøtterøy Håndball. Et lag Haslum møtte så sent som i mars.

– Det var kjipt å tape for Haslum da, men det føles veldig mye bedre akkurat nå, sier Stenkjær, som forteller at flere klubber har vært ute etter signaturen hans.

– Jeg har alltid hatt en drøm om å spille for et godt lag i eliteserien. At Haslum kom på banen og ønsket å signere kontrakt, gleder meg veldig. Jeg ser frem til den kommende sesongen og tror vi kan bite godt fra oss.

Målvakten får draktnummer 32 i Haslum og er spilleklar allerede til lørdagens seriepremiére mot ØIF Arendal i Sør Amfi.