Unggutta takket for tilliten – og storspilte – Haslum

Unggutta takket for tilliten – og storspilte

Haslum-sjef Sten Stockfleth startet med det trygge. Etter 10 minutter tok han ut de etablerte – og ga unggutta tilliten.

De takket, viste fryktinngytende forsvarsspill, herjet fremover – og viste at de vil være med å kjempe om en plass i troppen, slik hovedtreneren uttalte i forkant:

– Vi har langt større konkurranse om startplassene denne sesongen, og det kommer også til å være konkurranse om å komme seg med i troppen. Derfor forventer jeg et heltent lag som kommer ut i hundre, sa Haslum-treneren i går.

Binai Aziz, Vegard Tennfjord, Stian Brevik, Aleksander Selmar og Felix Lunde fikk spille rundt 10-20 minutter hver. Før det var ungdommens tur.

I tur og orden slapp Haslum-sjefen Aleksander Høiness (02), Kristian Gjestrud (00), Philip Slette (02), Mads Falck Rekstad (00) og Kristian Romen (01) inn på banen.

ROSER KEEPER

Ledelse 2-9 etter 10 minutter, ble til 11-26 etter halvtid. Da takket landslagsaktuelle Thomas Langerud for seg i Haslum-buret. Inn kom ett år yngre Kristian Romen – og han meldte seg virkelig på i keeperkampen med nevnte Langerud og Trond Tjemsland, som sto over.

Kun fire mål i feil retning på 30 minutter lar seg absolutt høre. Sten Stockfleth roste unggutten etter at den offisielle debuten for Haslum var unnagjort.

– Kristian har fått sjansen på trening og i noen treningskamper ettersom Thomas var på landslagsoppdrag i starten av august. Han spilte sin soleklart beste kamp for oss i kveld, og det var moro å se at han traff godt på skudd utenfra og fra kort hold, slår Haslum-bossen fast.

Romen var selv godt fornøyd med egen prestasjon.

– Dette var gøy. Det var jo en slags drøm som gikk i oppfyllelse i kveld; å debutere for elitelaget til Haslum. Det gir meg bare mer motivasjon til å jobbe videre for å bli enda bedre, kommenterer målvakten.

FEM ANDRE MED HASLUM-DEBUT

Fem andre fikk også sin offisielle Haslum-debut tirsdag. Aleksander Selmar spilte de første 15 og satte inn to mål, Aleksander Høiness erstattet dansken og banket inn syv. Linjespiller Philip Slette skaffet straffer og fikk selv æren av å sette inn ett mål, mens Kristian Gjestrud fikk vist seg godt frem med tre mål. Haslums toppscorer ble Mads Falck Rekstad. Han satte inn 10 mål fra venstrekanten i sin debut.

– Alt i alt synes jeg vi gjennomførte denne kampen meget profesjonelt og godt. Vi møtte ikke allverden av motstand, men spillerne sto på og vet at man må prestere for å være med i troppen. Vi fikk mange positive svar fra alle sammen, smiler Stockfleth.

Dagens høyeste jubelbrøl kom forøvrig fra de rundt 100 Haslum-supporterne i Frognhallen da Aleksander Høiness satte inn bærumsklubben 50. mål mot Drøbak Frogn like før slutt.

DRØBAK FROGN – HASLUM 15-50 (11-26)

Frognhallen, NM 2. runde
Haslums lag og målscorere: Mads Falck Rekstad 10, Thomas Kristensen 10, Aleksander Høiness 7, Felix Lunde 6, Viktor Glatthard 4, Kristian Gjestrud 3, Nikolai Strickland 2, Stian Brevik 2, Binai Aziz 2, Aleksander Selmar 2, Philip Slette 1, Vegard Tennfjord 1, Stian Grimsrud, Thomas Langerud og Kristian Romen.
Drøbaks toppscorer: I. Bergquist, 5 mål.
Utvisninger: Drøbak 4×2 min., Haslum ingen

LES OGSÅ: