Årets første kamptropp – Haslum

Årets første kamptropp

Sjekk hvilke spillere Sten Stockfleth tar med seg til Frognhallen!

Haslum møter Drøbak Frogn i 2. runde i cupen tirsdag kl. 19:00. Nå er troppen klar.

Anders Røe har karantene og må følgelig stå over. Sander Andreassen, Dominic Grimstad og Jostein Epland er alle utilgjengelige av forskjellige grunner. I Grimstads fravær får 2002-modellen Philip Slette sjansen på linja for første gang på elitelaget.

Trond Tjemsland regnes som usikker. Keeperen har slitt med sykdom den siste uka, og det spørs om Haslum-sjefen tar noen sjanser så tett opp mot seriestart. Hvis Tjemsland må stå over, stepper 2001-gutten Kristian Romen inn i hans fravær.

– Vi har med oss et slagkraftig lag som burde være innstilte på å levere varene fra start. Vi har langt større konkurranse om startplassene denne sesongen, og det kommer også til å være konkurranse om å komme seg med i troppen. Derfor forventer jeg et heltent lag som kommer ut i hundre, sier Haslum-trener Sten Stockfleth.

HER ER ÅRETS FØRSTE HASLUM-TROPP:

Thomas Langerud
Trond Tjemsland / Kristian Romen (Romen)
Stian Brevik
Mads Falck Rekstad
Thomas Kristensen
Nikolai Strickland
Aleksander Selmar
Binai Aziz
Felix A. Lunde
Stian Grimsrud
Kristian Gjestrud
Vegard Sørlie Tennfjord
Viktor Glatthard
Knut Strømsheim
Aleksander Høiness
Philip Slette