Småskader i Haslum-troppen – Haslum

Småskader i Haslum-troppen

Sander Andreassen og Aleksander Høiness har meldt seg på skadelisten. Der er fortsatt Jostein Epland, men han var med for første gang på håndballøkt i dag.

Stordabuen spiller garantert ikke morgendagens treningskamp mot Follo, og det gjør heller ikke Andreassen eller Høiness.

– Vi kommer ikke til å stresse med å få Jostein tilbake i spill. Foreløpig kan han være med litt på trening, men han får ikke gå i dueller eller stå i forsvar, forteller Haslum-sjef Sten Stockfleth.

For Andreassens del er det et overtråkk fra helgens kamp mot Sandefjord som gjør at playmakeren må innfinne seg i å sitte på tribunen.

– Mest sannsynlig er han uke i en liten uke til, og vi håper han rekker seriestart mot ØIF Arendal (7. september). Blir han ikke klar til den, regner vi med han blir klar til første hjemmekamp (15. september mot FyllingenBergen), sier Stockfleth.

Høiness har en liten overbelastning i ryggen, og således tar ikke det medisinske apparatet noen sjanser med 17-åringen og lar han hvile før helgens NM20-runde i Trondheim. Det var også derfor vi ikke fikk sett bakspilleren i aksjon i helgen. Dominic Grimstad spiller heller ikke i morgen.

Binai Aziz er tilbake fra bryllup og er med i troppen, mens Anders Røe er oppe på beina igjen etter at han landet forkjært i en duell mot Sandefjord.

Gledelig er det også at Thomas Langerud er tilbake i troppen etter VM. Mads Falck Rekstad får sin Haslum-debut etter at han også er tilbake fra spill i Makedonia med LM00.

– Ellers ser det bra ut og spillerne virker pigge og i god form. Det ser veldig lovende ut og vi gleder oss til å få testet oss mot Follo, og ikke minst til å starte serien, smiler Stockfleth.

Follo – Haslum spilles i STIL Arena og har kampstart 18:30.

Haslum stiller med følgende spillere:

Trond Tjemsland
Thomas Langerud Kristoffersen
Nikolai Strickland
Thomas Kristensen
Stian Brevik
Mads Falck Rekstad
Morten Gjestrud
Binai Aziz
Anders Røe
Felix Abrahamsen Lunde
Aleksander Selmar
Knut Strømsheim
Stian Grimsrud
Kristian Gjestrud
Viktor Glatthard
Vegard Sørlie Tennfjord