Aziz: – Gøy å være i gang – Haslum

Aziz: – Gøy å være i gang

Foran drøye 300 tilskuere fikk Binai Aziz sin Haslum-debut i Nadderud Arena fredag kveld.

– Det er gøy å være i gang med kamper allerede nå. Jeg merker at det er en stund siden forrige kamp og at det er litt så-som-så med håndballformen. Men, det håper jeg kommer i løpet av de kommende treningene og kampene, sier Binai Aziz.

De ivrige tilskuerne som møtte opp fikk se en målkåt Stian Brevik, som ikke ga seg før han hadde satt inn hele 11 (!) mål fra venstrekanten. Samtidig dominerte Felix Lunde og Sander Andreassen, mens Binai Aziz selv fikk vist seg godt frem med noen lekre utspill og detaljer.

– Binai var god i dag, og er en spiller som passer godt inn i måten vår å spille håndball på. Han har en ro og trygghet som jeg merker smitter over på resten av lagkameratene, og det tror jeg vi kommer til å få godt bruk for denne sesongen, sier trener Sten Stockfleth.

Aziz selv er fornøyd med å ha unnagjort debuten, men sier han har mer å gå på.

– Selvsagt, men det har jeg alltid. Jeg synes vi har et veldig godt lag, og man skal slite godt for å slå oss denne sesongen, smiler han.

Haslum – Fjellhammer endte 36-28 etter at Haslum på det meste ledet med hele 16 mål.

Neste treningskamp for Haslum er hjemme mot Lillestrøm allerede førstkommende onsdag kl. 18:00 i Nadderud Arena. Gratis inngang.