Enorm suksess for akademiet – ser seg nødt til å utvide tilbudet – Haslum

Enorm suksess for akademiet – ser seg nødt til å utvide tilbudet

Påmeldingene strømmer på til håndballakademiet. Så mange påmeldinger at tilbudet nå blir utvidet fra to til tre dager i uka.

Haslums håndballakademi er på vei inn i sitt fjerde leveår. Pågangen er stor som aldri før og av den grunn har klubben nå valgt å utvide tilbudet.

Håndballakademiet er et tilbud for håndballspillere født i 2009-2007 (G/J-10 tom G/J-12). 

Treningene ledes av våre elitespillere, og det faglige opplegget ivaretas av trenerressurser med solid faglig kompetanse på tilrettelegging av økter tilpasset barns utvikling.

Treningene foregår i Haslumhallen kl. 14:30-16:00 på tirsdager for barn født i 2007, 2008 på onsdager og torsdager for barn født i 2009. Gutter og jenter trener sammen, og inndeling går på alder. 

Eventansvarlig og leder for akademiet i Haslum, Olai Vangen forteller at 2007 allerede er fulltegnet, men at det er noen fåtall ledige plasser på 2008 og 2009. 

– Selv om vi nå velger å utvide tilbudet skal det etterstrebes å holde samme kvalitet som før. Det må være en grunn til at barna ønsker å komme tilbake, og det aller viktigste for oss er at det fortsatt skal skapes og være en relasjon mellom elitespillere og barna, kombinert med godt faglig innhold og oppfølging som skal ligge i fokus, sier Vangen. 

Påmelding skjer her. Vi anbefaler å være rask.