Haslum-sjefen: – Han var vårt soleklare førstevalg – Haslum

Haslum-sjefen: – Han var vårt soleklare førstevalg

– Binai er akkurat den spilleren vi har vært på utkikk etter; en rutinert bakspiller som er god i duellspillet, medgir en strålende fornøyd Haslum-sjef.

Haslum Håndballklubb signerte i dag en toårskontrakt med svenske Binai Aziz som kommer fra spill i Malmö, som endte på 2. plass i den svenske eliteserien denne sesongen.

Haslum-sjef Sten Stockfleth er glad alle formaliteter gikk i orden og at partene ble enige.

– Vi har jobbet med dette en god stund nå. Egentlig siden i fjor høst. Han var på besøk hos oss i november, og det har vært mange samtaler etter den tid. Når vi har klart å få alt i boks, vil jeg si dette blir en kjempeforsterkning for oss, gliser Haslum-treneren.

Les også: Binai Aziz klar for Haslum

– Det har tatt mye tid og energi, men samtidig var han vårt soleklare førstevalg da vi fant ut at det kunne være aktuelt med en retur til norsk håndball. Det er mange som har jobbet for å få denne avtalen i boks, og jeg er ydmyk og kjempeglad for at vi fikk signaturen til slutt, fortsetter han.

Aziz er kanskje mest kjent som en av Bodø HKs viktigste spillere i glansperioden for to-tre sesonger siden. I løpet av fire sesonger for Bodø-klubben satte han inn imponerende 396 mål.

– Nå har vi den stallen vi ønsker oss, og vi er sikre på at Binai vil tilføre oss masse med erfaringen og kvalitetene han har som spiller.

– Nå har vi fått inn to gode bakspillere i Binai og Aleksander (Selmar), samt at vi fortsatt har Sander Andreassen, Jostein Epland, Anders Røe og Felix Lunde. Nå blir det også konkurranse om å komme med i troppen, og det er slik vi utvikler oss, slik vi blir bedre, og slik vi på sikt skal komme tilbake til toppen igjen, sier han.

– Stallen er komplett? 

– Ja, vi er fornøyde nå.

– Målsetning neste sesong? 

– Det har vi ikke pratet om enda, men vi får satse på at vi blir underdogs og angripe alt vi kan med stor revansjelyst.