Stockfleth har ett konkret navn han ønsker å forsterke Haslum-stallen med – Haslum

Stockfleth har ett konkret navn han ønsker å forsterke Haslum-stallen med

Haslum er ikke ferdig med å forsterke seg. Sten Stockfleth forteller om prosessen klubben er inne i nå.

Haslum har tatt farvel med Daniel Fallahinejad, Oscar Lysgård, Runar Helland Åmot og Tobias Grøndahl. Inn har Aleksander Selmar (Aalborg), Mads Falck Rekstad (BSK), Aleksander Høiness (Haslum), Kristian Gjestrud (VBHK) og Morten Gjestrud (VBHK) foreløpig kommet.

Men Sten Stockfleth ser seg ikke ferdig med å forsterke stallen ytterligere foran sesongstart.

– Vi har fått inn noen veldig spennende spillere, men vi ønsker fortsatt litt mer rutine og bredde i stallen og har ressurser til det, sier Stockfleth.

– Fortell.

– Vi ønsker å forsterke oss, primært på bakspillerplass. Vi merket godt forrige sesong at vi ikke hadde mye bredde å spille på, og at enkelte måtte spille veldig mye. Akkurat nå har vi ett konkret navn vi jobber med. Kommer vi til enighet med ham, får vi en veldig god spiller og kommer til å være godt rustet neste år. Da anser vi oss som ferdige, sier han.

– Hvor lang tid tar prosesser med å signere spillere? 

– Det er veldig forskjellig, og avhenger egentlig litt fra spiller til spiller. Noen kan ta kun få dager, andre flere måneder. Han vi prater om nå har vi jobbet med nesten siden seriestart i fjor, så du kan godt si at det tar litt tid av og til, sier treneren og smiler.

– Hva er sjansene for at nettopp denne spilleren signerer for Haslum? 

– Det skal jeg ikke ha noe formening om, men prosessen er positiv akkurat nå og vi har fått gode tilbakemeldinger fra spilleren selv. Kanskje får vi en avklaring senere i dag, på onsdag, i neste uke, om to uker eller midt i sommerferien. Hvem vet? Vi vet ikke og det er vanskelig å gi noe tidsestimat.

– Men det vil altså bli en solid forsterkning hvis partene kommer til enighet? 

– Ja, men samtidig har vi stor tro på de spillerne som er under avtale med oss neste sesong også. Sander (Andreassen) er jo nesten å anse som en ny spiller ettersom han mistet godt over halve fjorårssesongen med skade. Han virker også veldig lovende på trening. Mads har også kommet inn og gjort sakene sine bra på trening, det samme har Gjestrud-tvillingene og Høiness tar stadig nye steg. Samtidig må vi ikke glemme av at vi har veldig mange spennende unggutter fra G18 som banker stadig oftere på døren for å få slippe til. Vi skal fortsette å ta vare på våre egenutviklede og gi dem sjansen om det er noen som er gode nok, runder hovedtreneren av.