Her er jubileumslogoen! – Haslum
Foto: Espen Hildrup

Her er jubileumslogoen!

– Jubileumslogoen skal symbolisere 20 år med følelser, engasjement og suksess. Vi håper den blir godt mottatt.

1. mai 2019 fyller Haslum Håndballklubb 20 år. Klubben har mange spennende planer for å feire de første 20 leveårene. Blant annet skal elitelaget spille i spesialdesignede jubileumsdrakter kommende sesong.

I forbindelse med jubileumsåret er det også utarbeidet en logo som skal sette ekstra preg på jubileumsåret.

– Vi har jobbet med denne siden våren 2017, og endte på den vi presenterer i dag i høst. Vi mener jubileumslogoen symboliserer 20 år med følelser, seire, engasjement og suksesser. Vi synes den er råkul, og gleder oss til å spille med jubileumslogo og jubileumsdrakt selv, sier Eirik Oskarsen, markedssjef i Haslum Håndball.

Logoen er utarbeidet av DICE i samarbeid med Haslum HK.

Nå er det heller ikke lang tid før klubben presenterer jubileumsdraktene for kommende sesong.

Den blir det mulig å kjøpe, men kun i et begrenset antall.

– Når vi presenterer draktene (hjemme og borte) blir det mulig for de 100 første å kjøpe draktene på nett. Da gjelder det å være tidlig ute, for jeg skal love at det blir rift om dem og vi har kun 100 drakter tilgjengelig for salg. Du kan si at det blir litt eksklusivt, sier han og smiler.