Haslum staben… – Haslum

Haslum staben…

Arbeidet med å styrke Haslum Håndball både på bredde og elite fortsetter. Nå er ny daglig leder og eventansvarlig ansatt.

Haslum Håndball er i en omstruktureringsfase. Etter at både Haslum IL og Haslum HK i løpet av kort tid mistet sine ledere har klubbene jobbet intenst med å få på plass en erstatter. Jarle Ludviksen sa som kjent opp sin stilling i starten av februar og har siste arbeidsdag 30. april.

Tidlig ble det klart at Haslum IL Håndball (bredde) og Haslum Håndballklubb (elite, skilt ut fra bredde) skulle samle ressursene og ansette en felles daglig leder.

Gjennom denne prosessen har det også vært et sterkt ønske fra klubbene om å ansette en eventansvarlig i deltidsstilling.

NY DAGLIG LEDER
Ny daglig leder blir Merete Kristin Bøe (52). Hun har lang erfaring fra legemiddelbransjen og utdannelse innen organisasjonsatferd og ledelse, samt solid erfaring fra frivillig arbeid. Merete har i en årrekke vært engasjert i håndballen i Asker SK og blant annet vært ansvarlig for dommerutvikling.

– Haslum Håndball er et av de største håndballmiljøene i Norge. I denne prosessen har vi vært opptatt av å finne en kandidat som kan løfte både bredde- og elitehåndballen. Vi samler kreftene våre for å få mer ut av ressursene og har planer og ideer om hvordan vi skal løfte miljøet enda mer i årene fremover, sier Morten Ekanger, styreleder i Haslum IL Håndball.

Etter at administrativ leder i Haslum IL Håndball sa opp jobben i fjor sommer, har Beate Bentzen har fungert som administrativ leder i en tidsbegrenset stilling.

– Jeg vil takke Beate for innsatsen og det engasjementet hun har vist. Vi håper å kunne nyte godt av hennes kunnskap og engasjement også i fremtiden, sier han.

– Gjennom prosessen vi har hatt nå, markerte Merete seg raskt som en meget godt kvalifisert kandidat, og vi er svært glade for at hun takket ja til å bli med på laget vårt, sier styreleder i Haslum Håndballklubb, Knut Guldbrandsen.

ANSETTER EVENTANSVARLIG 
Gjennom ansettelsen av eventansvarlig håper Haslum Håndball å ta et kraftig grep for å tilby spektakulære opplevelser for publikum på våre arrangementer. Utvikling og økt attraktivitet av både såvel vanlige eliteseriekamper som andre arrangementer er en viktig del av klubbens strategiplan for de kommende sesongene.

Olai Jensen Vangen er allerede godt kjent i Haslum-miljøet som både spiller og trener, og kom i februar inn som frivillig arrangementsansvarlig.

Nå endres jobbtittelen til eventansvarlig. 24-åringen, som i vår gjør seg ferdig med en bachelor i markedsføring, skal også jobbe med å styrke klubbens satsing på digitale medier.

– Haslum Håndball har i mange år vært kjent som et av landets beste miljøer, både på elite- og breddenivå. Det er viktig at våre arrangementer kommer opp på samme nivå og bidrar til å øke klubbtilhørigheten ytterligere. Klubben betyr utrolig mye for meg, og jeg gleder meg til å ta fatt på denne utfordringen, sier Jensen Vangen om den nyopprettede stillingen.

Bøe og Jensen Vangen starter i sine nye roller allerede 2. mai. Eirik Oskarsen fortsetter i sin heltidsstilling som markedssjef.

Dermed blir det tre faste ansatte i Haslum Håndball.

Haslum kommer tilbake til intervju med daglig leder Bøe.