Strickland forlenger: – Vi trenger spillere som brenner for klubben – Haslum

Strickland forlenger: – Vi trenger spillere som brenner for klubben

Nikolai Tveter Strickland har storspilt for Haslum etter jul. Nå er han belønnet med ny kontrakt.

Høyrekanten har vist seg tilliten verdig i kampene Thomas Kristensen har vært skadet. Nå er klubb og Tveter Strickland enige om å forlenge avtalen.

– Nikolai har vært positiv den siste tiden. Både med tanke på humør, men også gjennom gode prestasjoner. Derfor ønsket vi svært gjerne å beholde ham, og vi er glade for at vi kom til enighet, sier trener Erlend Mamelund.

– Et stort pluss er også at han er en ekte rød Haslum-gutt. Vi trenger slike spillere – som brenner for klubben og bryr seg. Det er mangelvare i norsk idrett generelt og her tar Nikolai et godt standpunkt. Han vet han må duellere hardt med Thomas om spilletid. Potensialet til Nikolai er skyhøyt og det gjelder å brette opp erma for å ta opp kampen. Det ønsker han, og det er vi veldig glade for, sier Haslum-treneren.

Nikolai Strickland sier selv valget var svært enkelt da Haslum ønsket å tilby ham en ny kontrakt.

Nikolai Strickland sier selv valget var svært enkelt da Haslum ønsket å tilby ham en ny kontrakt.

– Jeg er en ekte Haslum-gutt og trives godt i nærmiljøet her. Så det har vel aldri vært noen tvil om hvor jeg ønsker å fortsette å utvikle meg. Neste sesong skal vi gjøre Nadderud Arena til et fort igjen, sier han.

Se hele intervjuet med Strickland: 

https://www.facebook.com/haslum/videos/315462589073799/