Publikumsfavoritten feiret fornyet plass med å signere ny kontrakt – Haslum

Publikumsfavoritten feiret fornyet plass med å signere ny kontrakt

Viktor Glatthard feiret fornyet plass i eliteserien med å signere på en ny avtale med Haslum Håndballklubb. Det gjør at vi får sveitsiske rop i Nadderud Arena også neste sesong!

– Vi er veldig glade for at vi kom til enighet med Viktor. Han har levert meget solide prestasjoner i Haslum-trøya siste halvdel av sesongen, og det er derfor vi valgte å hente ham foran sesongen, innleder Haslum-sjef Sten Stockfleth.

Viktor Glatthard er blitt en yndet publikumsfavoritt på sitt snaue år i klubben. Mye takket være hans entusiastiske væremåte under kamp.

– Han er en fantastisk god gutt som det ville vært svært vanskelig å erstatte. Han bryr seg om alle og er et forbilde på mange plan. I tillegg er det jo ikke akkurat et minus at han er en av ligaens beste forsvarsspillere, sier Stockfleth.

Glatthard selv var aldri i tvil – han ville fortsette i Haslum.

– Jeg vil fortsette med det vi har begynt på. Vi har tatt steg for steg i forsvar, og har etter hvert begynt å vise at vi er et lag å regne med. Neste sesong skal vi også klatre på tabellen, der minimumet er å komme til sluttspill, sier Glatthard.

Hans første år i bærumsklubben omtaler ham som lærerikt. Det er første gang han har vært i en klubb med såpass mange unge spillere.

– Jeg har hatt en viktig rolle som forsvarssjef. I Haslum har jeg vært en av de eldste på laget, og det har vært nytt for meg. Jeg har lært mye, fått erfaring og begynt å få venner også utenfor håndballbanen. Derfor ønsket jeg å fortsette her. Det er det som er morsomt, det som er gøy, og det er den«spiriten» vi har hatt de siste kampene som vi må ha i alle kamper, slår Glatthard fast.

Han ser lyst på neste sesong.

– Det handler om å fortsette på veien vi er nå. Vi forbedrer oss hver uke i forsvar, og får også mer dynamikk i angrepsspillet vårt. Neste sesong er vi avhengige av mer stabile prestasjoner – da når vi målsetningen vår også, sier Glatthard med et smil.