Erlend Mamelund fortsetter i Haslum – får en større rolle rundt aldersbestemte lag – Haslum

Erlend Mamelund fortsetter i Haslum – får en større rolle rundt aldersbestemte lag

Erlend Mamelund fortsetter som Sten Stockfleths høyre hånd. Den tidligere landslagsspilleren har forlenget sin trenerkontrakt med klubben.

Erlend Mamelund synes det er givende å være en del av miljøet i Haslum og har ingen planer om å forlate skuta enda.

Kontrakten er forlenget – med et nytt punkt, som nok mange unge håndballspillere i klubben får glede av:

  • Erlend Mamelund får en mer fremtredende rolle rundt G18- og G16-lagene til Haslum Håndball, for å følge mer opp og gi tilbakemeldinger til både spillere og hovedtrenere i de aktuelle årgangene.

– Jeg synes det er givende å få være med å utvikle morgendagens Haslum-spillere, og jeg brenner virkelig for dette. Vi har bestemt oss for hvor vi skal og da må flere ta mer ansvar for å få helheten i produktet vårt til å bli bedre. Et ledd i dette er at jeg får en tettere rolle rundt G18 og G16 i klubben. Det er to veldig spennende årganger og jeg gleder meg veldig, sier Mamelund.

Haslums nummer 11 blir fortsatt å se på benken på a-laget.

– Her har vi mye potensiale. Det er ikke til å legge skjul på at vi ønsker å forsterke og det jobber vi knallhardt med i disse dager, og det er noen nyheter vi håper å kunne slippe i løpet av relativt kort tid, sier han.

– Men først og fremst er fokuset søndag og onsdag, poengterer han.

Sten Stockfleth er glad for å ha med veteranen videre.

– Erlend besitter en enorm kompetanse og har en stor stjerne blant våre yngre spillere. Han er et forbilde for dem og lærer de stadig nye ting. At han nå også skal bidra mer aktivt ned mot aldersbestemte lag er et kjempepluss og noe som Haslum kommer til å vinne på i fremtiden, mener han.