Proffklær blir tidenes første gullpartner i Haslum Håndball – Haslum
Thomas Schie, Sven-Erik Korsnes og Eirik Oskarsen.

Proffklær blir tidenes første gullpartner i Haslum Håndball

Markedssamarbeidet mellom bredden og eliten i Haslum har fått på plass sin første og, til nå, største partner.

Proffklær har gjennom tiår vært en trofast og viktig støttespiller til Haslum Håndballklubb.

Nå øker de innsatsen fra tidligere hovedpartner til gullpartner og sikrer seg med det ytterligere eksponering på elitelagets drakter.

Men det er ikke bare der de kommer til å være godt synlig.

Gjennom den nye avtalen, som omfavner også bredden, vil de få logoeksponering på alle 900 drakter på ungdomslagene, i tillegg til å være synlig på elitelagets treningstøy og trenerteam.

– Det som er i ferd med å skje i Haslum virker veldig spennende og er noe vi ønsker å være med på. Sant skal sies, vi vurderte nivået vi skulle være med på før det første kontraktsmøtet med klubben, men etter det var vi egentlig ikke i tvil. Det tilbudet vi fikk var rett og slett for godt, selv om det koster, til å takke nei. Og vi gleder oss veldig til veien videre med hele Haslum, sier Thomas Schie, daglig leder og eier av Proffklær, som leverer yrkesklær for alle. 

Haslum er i en omstruktureringsfase. Gjennom flere år har det vært fire forskjellige nivåer på pakkene, nå er det økt til seks.

– Den pakken som ble skissert var veldig spennende og noe som vi tror vi kommer til å få godt utbytte av på sikt. Både gjennom eksponering, men også gjennom et velfungerende B2B-nettverk, fortsetter Schie.

Markedssjef i Haslum Håndball, Eirik Oskarsen er storfornøyd med å ha landet storavtalen som strekker seg over to år.

– At Proffklær viser oss denne tilliten i to nye år, gleder meg stort. Vi skal gjøre alt vi kan for at de, og våre andre partnere, skal få valuta for pengene de er inne med, sier Oskarsen.